Αλλαγή μπαταρίας Xiaomi Redmi Note 5A standard

Αλλαγή μπαταρίας Xiaomi Redmi Note 5A standard

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 35
  • Τιμή με ΦΠΑ 43.4
  • Χρόνος Επισκευής Ερώτηση
  • Εγγύηση επισκευής 6 μήνες

Άμεση αλλαγή μπαταρίας Xiaomi Redmi Note 5A standard στα καταστήματα ired. Ελάτε στο πλησιέστερο κατάστημα μας για εγγυημένο αποτέλεσμα.

Το Redmi Note 5A standard έχει ικανοποιητική διάρκεια μπαταρίας. Όπως όλες οι συσκευές όμως μετά από ένα διάστημα χρήσης, η μπαταρία μπορεί να αρχίσει να φθίνει σημαντικά.

Δεν πρόκειται για κάποιο πρόβλημα της συσκευής αλλά είναι κάτι συνηθισμένο λόγω της τεχνολογίας που χρησιμοποιούμε στις μπαταρίες. Αυτές αρχίζουν να χάνουν την απόδοση τους μετά τον πρώτο χρόνο της λειτουργίας τους.

  • Αργή φόρτιση
  • Αδυναμία φόρτισης
  • Μειωμένη διάρκεια μπαταρίας
  • Ξαφνική αποφόρτιση μπαταρίας

Εάν παρατηρήσετε συμπτώματα όπως τα παραπάνω στην συσκευή σας τότε δεν έχετε παρά να βρεθείτε άμεσα σε ένα από τα καταστήματα μας για να σας προσφέρουμε εγγυημένη αλλαγή μπαταρίας Xiaomi Redmi Note 5A standard.

Είμαστε στην διάθεση σας για να σας προσφέρουμε άμεση εξυπηρέτηση. Στο ired η αλλαγή μπαταρίας Xiaomi Redmi Note 5A standard, δεν είναι μόνο οικονομική αλλά μπορεί να ολοκληρωθεί και αυθημερόν στις περισσότερες περιπτώσεις.

Επισκεφτείτε άμεσα στο πλησιέστερο κατάστημα μας για να σας εξυπηρετήσουμε ποιοτικά και εγγυημένα. Η ομάδα των τεχνικών μας απαρτίζεται από κορυφαίους ηλεκτρονικούς, με πολυετή εμπειρία στην επισκευή ηλεκτρονικών συσκευών. Δεν έχετε παρά να μας εμπιστευτείτε ακόμη και για τις πιο απαιτητικές εργασίες.

Ακόμη και εάν βρίσκεστε μακριά από τα καταστήματα μας δεν έχετε παρά να μας στείλετε την συσκευή σας μέσω κούριερ.

Δωρεάν μεταφορικά

Συνεργαζόμαστε με την πλέον αξιόπιστη Ελληνική εταιρία κούριερ για να σας προσφέρουμε, δωρεάν, ασφαλείς και γρήγορες μεταφορές. Η προσφορά μας ισχύει για όλη την Ελλάδα, οπότε μπορείτε να μας στείλετε την συσκευή σας για αλλαγή μπαταρίας Xiaomi Redmi Note 5A standard από όπου κι αν βρίσκεστε χωρίς επιπρόσθετα έξοδα.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Καλέστε μας άμεσα για να σας δώσουμε πληροφορίες σχετικά με την αλλαγή μπαταρίας Xiaomi Redmi Note 5A standard και να απαντήσουμε σε κάθε σας απορία.