Αλλαγή μπαταρίας Xiaomi redmi note 5a prime

Αλλαγή μπαταρίας Xiaomi redmi note 5a prime

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 35
  • Τιμή με ΦΠΑ 43.4
  • Χρόνος Επισκευής Ερώτηση
  • Εγγύηση επισκευής 6 μήνες

Άμεση και οικονομική αλλαγή μπαταρίας Xiaomi redmi note 5a prime από τους έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνικούς των καταστημάτων ired.

Το Xiaomi redmi note 5a φέρει μία μπαταρία με χωρητικότητα στα 3.080 mAh η οποία σε συνδυασμό με τον χαμηλής κατανάλωσης επεξεργαστή, υπόσχεται μεγάλη αυτονομία η οποία θα καλύψει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς χρήστες.

Μετά το πέρας όμως του ενός χρόνου, είναι πολύ πιθανό να φανούν τα πρώτα σημάδια φθοράς της μπαταρίας, κάτι που είναι σύνηθες και αναμενόμενο στις μπαταρίες ιόντων λιθίου. Για τον λόγο αυτό, η μπαταρία είναι ένα εξάρτημα το οποίο δεν καλύπτεται από την εγγύηση, εκτός κι αν πρόκειται για αστοχία υλικού.

Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την μπαταρία, μπορείτε να έρθετε σε ένα ired για αποτελεσματική αλλαγή μπαταρίας Xiaomi redmi note 5a prime.

Ενδείξεις βλάβης

Μερικές από τις ενδείξεις που δηλώνουν μία πιθανή βλάβη της μπαταρίες, είναι οι ακόλουθες:

  • Η συσκευή δε μπορεί να φορτιστεί
  • Η συσκευή απενεργοποιείται αυτόματα
  • Η διάρκεια της μπαταρίας έχει μειωθεί αισθητά
  • Αν αντιμετωπίζετε κάτι από τα παραπάνω, τότε θα πρέπει να περάσετε από ένα κατάστημα ired για μία αλλαγή μπαταρίας Xiaomi redmi note 5a prime.

Διαδικασία επισκευής

Μόλις αντιληφθείτε πως η μπαταρία της συσκευής σας χρίζει αντικατάστασης, ελάτε σε ένα κατάστημα ired. Εκεί το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό μας θα φροντίσει να σας εξυπηρετήσει υποδειγματικά. Αφού σας ενημερώσει για το κόστος αλλά και τον χρόνο της επισκευής θα περιμένει για τη δική σας έγκριση. Αμέσως μετά θα συνεχίσει με την αλλαγή μπαταρίας Xiaomi redmi note 5a prime.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ελάτε σε ένα από τα καταστήματα ired για κορυφαίες υπηρεσίες. Αν κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, σας παρέχουμε τη δυνατότητα να μας στείλετε εντελώς δωρεάν τη συσκευή σας μέσω της υπηρεσίας courier με την οποία συνεργαζόμαστε ώστε να έχετε άμεση και υποδειγματική εξυπηρέτηση.

Για παραπάνω πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω Live Chat. Ένας εκπρόσωπός μας θα φροντίσει να σας εξυπηρετήσει σε οτιδήποτε θέλετε σχετικά με την αλλαγή μπαταρίας Xiaomi redmi note 5a prime.