Επισκευή οθόνης Xiaomi Redmi Note 5

Επισκευή οθόνης Xiaomi Redmi Note 5

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 57
  • Τιμή με ΦΠΑ 70.68
  • Χρόνος Επισκευής Ερώτηση
  • Εγγύηση επισκευής 1 έτος

Άμεση και σε χαμηλή τιμή επισκευή οθόνης Xiaomi Redmi Note 5 με ένα άριστης ποιότητας ανταλλακτικό. Επισκεφθείτε το πλησιέστερο κατάστημα ired.

Το Xiaomi Redmi Note 5 φέρει μία εκπληκτική οθόνη στις 5.99 ίντσες τεχνολογίας IPS LCD, η οποία έχει εκπληκτικά χρώματα προσφέροντας μοναδική εμπειρία χρήσης. Ωστόσο, μία πτώση μπορεί να προκαλέσει μία βλάβη στην οθόνη κάνοντάς τη να δυσλειτουργεί. Για να επιβεβαιώσετε πως η οθόνη της συσκευής σας δε λειτουργεί σωστά, θα πρέπει να παρατηρήσετε κάτι από τα παρακάτω:

  • Σπασιμο στην οθόνη
  • Ράγισμα στην οθόνη
  • Μαύρες κηλίδες μελανιού στην οθόνη
  • Δυσλειτουγία της αφής
  • Κάθετες γραμμές κατά μήκος της οθόνης

Αν παρατηρήσετε κάτι από τα παραπάνω, τότε χρειάζεστε μία επισκευή οθόνης Xiaomi Redmi Note 5.

Διαδικασία επισκευής

Μόλις παρατηρήσετε κάποια βλάβη στην οθόνη της συσκευής σας, ελάτε αμέσως σε ένα κατάστημα ired. Εκεί θα συναντήσετε εξειδικευμένους ηλεκτρονικούς, οι οποίοι μόλις παραλάβουν τη συσκευή, θα φροντίσουν να διεξάγουν όλους τους απαιτούμενους διαγνωστικούς ελέγχους. Αφού εντοπιστεί η βλάβη, θα ενημερωθείτε για τον χρόνο αλλά και για το κόστος της επισκευής. Αφού συμφωνήσετε, θα προσχωρήσουμε στην επισκευή οθόνης Xiaomi Redmi Note 5.

Αφού μας παραδώσετε τη συσκευή σας, θα μπορέσετε να την παραλάβετε σε λίγες ώρες πλήρως λειτουργική και με εγγύηση καλής λειτουργίας, αφού στα ired προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο. Έτσι, δε θα μείνετε για πολλές ώρες χωρίς την αγαπημένη σας συσκευή.

Εμπιστευθείτε μας

Στα ired σας παρέχουμε κορυφαίες υπηρεσίες σε πολύ χαμηλές τιμές. Η πολυετής εμπειρία στον χώρο των επισκευών, μας δίνει τη δυνατότητα να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε ακόμα και στις πιο απαιτητικές επισκευές. Έτσι, σας παρέχουμε εγγυημένο αποτέλεσμα με τη χρήση των καλύτερων ανταλλακτικών και στην επισκευή οθόνης Xiaomi Redmi Note 5.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επισκεφθείτε ένα κατάστημα ired ή στείλτε μας δωρεάν τη συσκευή σας μέσω της υπηρεσίας courier με την οποία συνεργαζόμαστε. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επισκευή οθόνης Xiaomi Redmi Note 5, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω της υπηρεσίας Live Chat.