Αλλαγή μπαταρίας Xiaomi Redmi Note 5

Αλλαγή μπαταρίας Xiaomi Redmi Note 5

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 35
  • Τιμή με ΦΠΑ 43.4
  • Χρόνος Επισκευής Ερώτηση
  • Εγγύηση επισκευής 6 μήνες

Άμεση και εγγυημένη αλλαγή μπαταρίας Xiaomi Redmi Note 5 από εξειδικευμένους τεχνικούς σε χαμηλή τιμή στα καταστήματα ired. Επισκεφθείτε μας το συντομότερο.

Ένα από τα δυνατά σημεία του Xiaomi Redmi Note 5 είναι η μπαταρία των 4.000 mAh που φέρει στο εσωτερικό του αφού του χαρίζει πολλές ώρες αυτονομίας εξυπηρετώντας τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού χρήστη.

Μετά το πέρας όμως κάποιων κύκλων φόρτισης, όλες οι σύγχρονες μπαταρίες ιόντων λιθίου, παρουσιάζουν τα πρώτα δείγματα φθοράς, με αποτέλεσμα να μη χαρίζουν τις πρότερες επιδόσεις, στις οποίες είχαν συνηθίσει τους χρήστες. Μία μπαταρία που έχει υποστεί φθορά μπορεί να προκαλέσει σημαντικά προβλήματα στη συσκευή λόγω πιθανής υπερθέρμανσης ή φουσκώματος.

Ενδείξεις βλάβης

Για να διαπιστώσετε αν όντως χρειάζεστε αλλαγή μπαταρίας Xiaomi Redmi Note 5 θα πρέπει να παρατηρήσετε κάποιες από τις παρακάτω ενδείξεις:

  • Απότομη αποφόρτιση της μπαταρίας
  • Η συσκευή δε φορτίζεται
  • Η συσκευή απενεργοποιείται απότομα
  • Η μπαταρία έχει φουσκώσει
  • Η συσκευή ζεσταίνεται χωρίς προφανή λόγο

Αντιμετώπιση προβλήματος

Για να αποφύγετε περισσότερα προβλήματα με τη συσκευή σας, τα οποία θα προκληθούν από τη μπαταρία, θα πρέπει να έρθετε άμεσα σε ένα κατάστημα ired. Αφού παραδώσετε τη συσκευή σας στο έμπειρο τεχνικό μας προσωπικό, θα περιμένετε ελάχιστα μέχρι να ενημερωθείτε αναλυτικά για το ακριβές πρόβλημα το οποίο θα εντοπιστεί μετά τα απαιτούμενα διαγνωστικά tests.

Αν το πρόβλημα εντοπιστεί τελικά στη μπαταρία, αφού σας ενημερώσουμε για το κόστος και για τη διάρκεια της διαδικασίας, θα συνεχίσουμε με την αλλαγή μπαταρίας Xiaomi Redmi Note 5 μετά φυσικά από τη δική σας έγκριση.

Πάντα δίπλα σας

Στα ired ένα από τα ιδανικά μας είναι η δική σας εξυπηρέτηση. Γι’ αυτό φροντίζουμε η αλλαγή της μπαταρίας να γίνει άμεσα με ένα ανταλλακτικό κορυφαίας ποιότητας ώστε να παραλάβετε τη συσκευή σας το συντομότερο, αφού γνωρίζουμε πόσο χρήσιμη είναι για εσάς.

Επισκεφθείτε μας

Ελάτε άμεσα σε ένα κατάστημα ired για μία αλλαγή μπαταρίας Xiaomi Redmi Note 5. Αν η κάτι τέτοιο είναι αδύνατο, στείλτε μας τη συσκευή σας, εντελώς δωρεάν από οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε στην Ελλάδα μέσω της υπηρεσίας courier με την οποία συνεργαζόμαστε εδώ και αρκετά χρόνια. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουμε την ασφαλή και άμεση αποστολή και παράδοση της συσκευής σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω Live Chat για να σας απαντήσουμε σε κάθε σας ερώτημα σχετικά με την αλλαγή μπαταρίας Xiaomi Redmi Note 5.