Επισκευή θύρας USB Xiaomi Redmi Note 4X

Επισκευή θύρας USB Xiaomi Redmi Note 4X

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 30
  • Τιμή με ΦΠΑ 37.2
  • Χρόνος Επισκευής Ερώτηση
  • Εγγύηση επισκευής 6 μήνες

Άμεση και εγγυημένη επισκευή θύρας USB Xiaomi Redmi Note 4X με ένα ποιοτικό ανταλλακτικό σε χαμηλή τιμή από τους τεχνικούς του ired.

Στα καταστήματα ired προσφέρουμε επαγγελματική εξυπηρέτηση στην επισκευή της θύρας φόρτισης.

Αν η συσκευή υποστεί μία πτώση είναι πολύ πιθανό η θύρα USB να υποστεί κάποια βλάβη. Κάτι τέτοιο είναι πολύ πιθανό να μην επιτρέπει τη φόρτιση της συσκευής αλλά και τη σύνδεσή της με κάποιον υπολογιστή. Τα συμπτώματα που μπορεί να παρατηρήσετε είναι τα εξής:

  • Αδυναμία φόρτισης της συσκευής
  • Η φόρτιση διακόπτεται
  • Ο υπολογιστής δε μπορεί να εντοπίσει τη συσκευή
  • Αργή φόρτιση

Αν παρατηρήσετε κάποιο από τα παραπάνω συμπτώματα, θα χρειαστεί να επισκεφθείτε το πλησιέστερο ired, για επισκευή θύρας USB Xiaomi Redmi Note 4X.

Διαδικασία επισκευής

Το μόνο που πρέπει να κάνετε από την πλευρά σας είναι να φροντίσετε να φτάσει η συσκευή στα χέρια μας. Αν δεν μπορείτε να μας τη φέρετε εσείς ο ίδιος, μπορείτε να μας τη στείλετε εντελώς δωρεάν μέσω courier από οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε στην Ελλάδα.

Μόλις παραλάβουμε τη συσκευή θα φροντίσουμε να την εξετάσουμε λεπτομερώς σε 24 σημεία για  να εντοπίσουμε την πηγή του προβλήματος. Αφού επιβεβαιώσουμε το πρόβλημα, μετά τη δικής σας έγκριση, θα προχωρήσουμε στην επισκευή θύρας USB Xiaomi Redmi Note 4X.

Ανταλλακτικά

Όλα τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε σε κάθε μας επισκευή είναι κορυφαίας ποιότητας για αντοχή στον χρόνο. Εμείς από την πλευρά μας μετά από κάθε επισκευή θύρας USB Xiaomi Redmi Note 4X σας παρέχουμε εγγύηση καλής λειτουργίας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Φροντίστε να επικοινωνήσετε μαζί μας το συντομότερο. Μπορείτε να περάσετε απευθείας από το πλησιέστερο κατάστημα, να μας καλέσετε ή να μας στείλετε ένα μήνυμα στην πλατφόρμα του Live Chat που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας. Εκεί ένας εκπρόσωπός μας θα φροντίσει να λύσει κάθε σας απορία σχετικά με την επισκευή θύρας USB Xiaomi Redmi Note 4X αλλά και για τη διαδικασία αποστολής της συσκευής σας.