Αλλαγή μπαταρίας Xiaomi Redmi Note 4X

Αλλαγή μπαταρίας Xiaomi Redmi Note 4X

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 30
  • Τιμή με ΦΠΑ 37.2
  • Χρόνος Επισκευής Ερώτηση
  • Εγγύηση επισκευής 6 μήνες

Άμεση και οικονομική αλλαγή μπαταρίας Xiaomi Redmi Note 4X από εξειδικευμένους τεχνικούς. Επισκεφθείτε το πλησιέστερο ired για κορυφαίες υπηρεσίες.

Το Xiaomi Redmi Note 4X φέρει μία μπαταρία στα 4000 mAh η οποία είναι από τις μεγαλύτερες σε χωρητικότητα ανάμεσα σε αυτές των smartphone χαρίζοντας πολλές ώρες αυτονομίας στη συσκευή. Όπως είναι γνωστό όμως, μετά από περίπου ένα χρόνο χρήσης, η μπαταρία θα χάσει την αρχική της απόδοση με αποτέλεσμα αργά ή γρήγορα να χρίζει αντικατάστασης.

Αν ψάχνετε για μία άμεση λύση, ελάτε στα ired στα οποία σας παρέχουμε άμεση αλλαγή μπαταρίας Xiaomi Redmi Note 4X.

Συμπτώματα βλάβης

Για να διαπιστώσετε αν η μπαταρία της συσκευής σας χρίζει αντικατάστασης, θα πρέπει να εντοπίσετε κάτι από τα παρακάτω:

  • Η συσκευή απενεργοποιείται απότομα
  • Η μπαταρία ξαφνικά αποφορτίζεται
  • Η μπαταρία έχει μειωμένη αυτονομία

Αν κάτι από τα παραπάνω κάνει την εμφάνισή του, ελάτε από ένα κατάστημα ired για μία άμεση αλλαγή μπαταρίας Xiaomi Redmi Note 4X.

Μία φθαρμένη μπαταρία μπορεί να προκαλέσει σημαντικά προβλήματα στη συσκευή και σε εξαρτήματα τα οποία είναι καίριας σημασίας.

Αντιμετώπιση του προβλήματος

Το μόνο που θα πρέπει να κάνετε από την πλευρά σας, είναι να φέρετε τη συσκευή σας σε ένα κατάστημα ired για μία αλλαγή μπαταρίας Xiaomi Redmi Note 4X. Μόλις οι τεχνικοί μας “τρέξουν” τα απαραίτητα διαγνωστικά tests, θα προχωρήσουν στην αντικατάσταση της φθαρμένης μπαταρίας με μία καινούργια. Έτσι η συσκευή θα αποκτήσει και πάλι την αρχική της απόδοση.

Αν το να έρθετε σε κάποιο κατάστημα δεν είναι εφικτό δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Στα ired έχουμε φροντίσει να συνεργαζόμαστε με την καλύτερη εταιρεία ταχυμεταφορών (courier) ώστε να σας προσφέρουμε άμεσες και ασφαλείς λύσεις. Στείλτε μας δωρεάν τη συσκευή σας για μία αλλαγή μπαταρίας Xiaomi Redmi Note 4X από οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας κι αν βρίσκεστε.

Ακολουθήστε τον οδηγό στην ενότητα “Αποστολή” που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω Live Chat για να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα.