Επισκευή βρεγμένου Xiaomi redmi 5a

Επισκευή βρεγμένου Xiaomi redmi 5a

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 40
  • Τιμή με ΦΠΑ 49.6
  • Χρόνος Επισκευής Ερώτηση
  • Εγγύηση επισκευής Ερώτηση

Εγγυημένη επισκευή βρεγμένου Xiaomi redmi 5a από κορυφαίους τεχνικούς σε όλα τα καταστήματα ired. Επισκεφθείτε μας για κορυφαίο αποτέλεσμα.

Αναμφίβολα, ίσως ο σημαντικότερος εχθρός για ένα smartphone, είναι το υγρό στοιχείο. Το ίδιο συμβαίνει και με το Xiaomi redmi 5a, στο οποίο η υγρασία μπορεί να προκαλέσει ανυπολόγιστες βλάβες.

Οδηγίες αντίδρασης

Αν έχετε ένα ατύχημα και η συσκευή σας πέσει στο νερό, τότε θα πρέπει αμέσως να κάνετε τα παρακάτω:

  • Απενεργοποιήστε άμεσα τη συσκευή
  • Σκουπίστε τη συσκευή με απορροφητικό χαρτί
  • Τοποθετήστε τη συσκευή με φορά αντίθετη από αυτή που μπήκε το νερό
  • Σημαντικό: Μη στεγνώσετε τη συσκευή με οποιαδήποτε πηγή θερμότητας

Αφού κάνετε με προσοχή όλα τα παραπάνω, θα πρέπει να επισκεφθείτε το συντομότερο ένα κατάστημα ired για μία επισκευή βρεγμένου Xiaomi redmi 5a.

Η οξείδωση

Μόλις το υγρό εισέλθει στη συσκευή ξεκινάει μία χημική διαδικασία η οποία καλό είναι να μην επεκταθεί αρκετά. Η διαδικασία αυτή είναι η οξείδωση, η οποία φροντίζει να αλλοιώσει όλα τα μεταλλικά μέρη της συσκευής. Η σημαντικότερη φθορά που μπορεί να προκληθεί, είναι αυτή που αφορά τη μητρική πλακέτα, αφού σε πολλές περιπτώσεις μία τέτοια βλάβη μπορεί να μην επισκευάζεται.

Για να περιορίσετε την οξείδωση, ελάτε σε ένα κατάστημα ired για μία επισκευή βρεγμένου Xiaomi redmi 5a από έμπειρους τεχνικούς.

Αφού παραλάβουμε τη συσκευή σας, θα κάνουμε ένα χημικό καθαρισμό, χρησιμοποιώντας τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτουμε, όπως είναι η μπανιέρα υπερήχων. Για να καταφέρουμε όμως να επιτύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα στην επισκευή βρεγμένου Xiaomi redmi 5a, θα πρέπει να μας φέρετε τη συσκευή σας άμεσα.

Δωρεάν αποστολή και παράδοση για όλη την Ελλάδα

Αν μένετε στην επαρχία, στα ired φροντίζουμε να σας διευκολύνουμε με κάθε τρόπο. Έτσι σας προσφέρουμε την υπηρεσία της δωρεάν αποστολής και παράδοσης της συσκευής σας μέσω courier. Με αυτό τον τρόπο η επισκευή βρεγμένου Xiaomi redmi 5a θα ολοκληρωθεί άμεσα και μετά με ασφάλεια θα επιστρέψει στα χέρια σας πλήρως λειτουργικό.