Επισκευή μητρικής πλακέτας Xiaomi Redmi 5

Επισκευή μητρικής πλακέτας Xiaomi Redmi 5

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 45
  • Τιμή με ΦΠΑ 55.8
  • Χρόνος Επισκευής Ερώτηση
  • Εγγύηση επισκευής Ερώτηση

Εγγυημένη επισκευή μητρικής πλακέτας Xiaomi Redmi 5 από τους εξειδικευμένους ηλεκτρονικούς των καταστημάτων ired. Επισκεφθείτε μας άμεσα.

Ίσως το πιο σημαντικό εξάρτημα στα σύγχρονα smartphones να είναι η μητρική πλακέτα αφού πάνω σε αυτήν είναι συνδεδεμένα τα επιμέρους κομμάτια όπως ο επεξεργαστής. Είναι αυτονόητο πως μία βλάβη στη μητρική πλακέτα, θα μπορούσε να καταστήσει ολόκληρη τη συσκευή μη λειτουργική.

Υπάρχει η αντίληψη πως η μητρική πλακέτα, είναι ένα από τα εξαρτήματα που δεν επιδέχεται επισκευή και ως εκ τούτου ο ιδιοκτήτης της συσκευής θα πρέπει να αποφασίσει για το αν θα την αντικαταστήσει ή αν θα αγοράσει μία νέα συσκευή.

Κάτι τέτοιο πλέον δεν ισχύει. Στα ired αναλαμβάνουμε την επισκευή μητρικής πλακέτας Xiaomi Redmi 5 και σας εξασφαλίζουμε την πλήρη λειτουργικότητα της συσκευής.

Ενδείξεις βλάβης της μητρικής πλακέτας

Αν και οι ενδείξεις βλάβης της μητρικής πλακέτας πολλές φορές συμπίπτουν με αυτές βλαβών σε συγκεκριμένα εξαρτήματα, εμείς θα φροντίσουμε να σας παρουσιάσουμε τις πιο συχνά εμφανιζόμενες από αυτές:

  • Η συσκευή δεν ενεργοποιείται
  • Η αφή δε λειτουργεί
  • Αδυναμία φόρτισης της συσκευής

Αν κάτι από τα παραπάνω παρατηρηθεί, τότε είναι πολύ πιθανό να χρειάζεστε μία επισκευή μητρικής πλακέτας Xiaomi Redmi 5.

Διαδικασία επισκευής

Ελάτε άμεσα σε ένα κατάστημα ired. Οι εξειδικευμένοι μας τεχνικοί θα φροντίσουν να ελέγξουν τη συσκευή ώστε να επιβεβαιώσουν ότι το πρόβλημα αφορά τη μητρική πλακέτα και όχι κάποιο άλλο εξάρτημα. Στη συνέχεια, θα φροντίσουν να σας ενημερώσουν και αφού εσείς συμφωνήσετε σχετικά με το κόστος αλλά και τον χρόνο που θα χρειαστούμε, θα συνεχίσουμε στην επισκευή μητρικής πλακέτας Xiaomi Redmi 5.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Μη χάνετε χρόνο και επισκεφθείτε ένα κατάστημα ired. Αν μένετε στην επαρχία, μπορείτε να μας στείλετε εντελώς δωρεάν τη συσκευή σας αφού εμείς καλύπτουμε τα έξοδα αποστολής και παράδοσης της συσκευής σας.

Για πληροφορίες που αφορούν την επισκευή μητρικής πλακέτας Xiaomi Redmi 5 επικοινωνήστε μαζί μας είτε τηλεφωνικά είτε μέσω ενός άμεσου μηνύματος στην υπηρεσία Live Chat, μέσα από την ηλεκτρονική μας ιστοσελίδα.