Αλλαγή μπαταρίας Xiaomi Redmi 5

Αλλαγή μπαταρίας Xiaomi Redmi 5

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 35
  • Τιμή με ΦΠΑ 43.4
  • Χρόνος Επισκευής Ερώτηση
  • Εγγύηση επισκευής 6 μήνες

Άμεση και εγγυημένη αλλαγή μπαταρίας Xiaomi Redmi 5 σε μοναδική τιμή σε όλα τα εργαστήρια ired. Εξειδικευμένοι τεχνικοί και αυθημερόν επισκευή.

Όλοι λίγο πολύ ένα από τα βασικότερα χαρακτηριστικά που εξετάζουμε πριν από την αγορά ενός smartphone. Το Xiaomi Redmi 5 ενσωματώνει μία μπαταρία στα 3.300 mAh και υπόσχεται πως μπορεί να καλύψει τις ανάγκες ενός μέσου χρήστη. Ωστόσο, όπως συμβαίνει γενικότερα με τις μπαταρίες ιόντων λιθίου, η μπαταρία του Xiaomi Redmi 5, μετά από ένα χρόνο συνεχούς χρήσης η μπαταρία παρουσιάζει τα πρώτα σημάδια φθοράς. Αυτό μεταφράζεται σε μειωμένη διάρκειά της.

Στα ired σας προσφέρουμε εγγυημένη αλλαγή μπαταρίας Xiaomi Redmi 5 αυθημερόν αφού διαθέτουμε άμεση διαθεσιμότητα στα ανταλλακτικά.

Συμπτώματα βλάβης

Για να επιβεβαιώσετε ότι η μπαταρία της συσκευής σας χρίζει αλλαγής, θα πρέπει να παρατηρήσετε κάποιο από τα παρακάτω συμπτώματα:

  • Μειωμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας
  • Λανθασμένο ποσοστό μπαταρίας
  • Ξαφνική απενεργοποίηση της συσκευής

Αν παρατηρήσετε κάποιο σύμπτωμα από τα παραπάνω, τότε θα πρέπει να επισκεφθείτε ένα κατάστημα ired για μία αλλαγή μπαταρίας Xiaomi Redmi 5.

Αντιμετώπιση βλάβης

Ερχόμενοι σε ένα εργαστήριο ηλεκτρονικών επισκευών ired, θα βρείτε έμπειρους τεχνικούς με πολυετή εμπειρία στις αλλαγές μπαταρίας. Αφού τους εξηγήσετε το τι ακριβώς παρατηρείτε, θα αναλάβουν να εξετάσουν τη συσκευή, ώστε να επιβεβαιώσουν τη βλάβη. Αφού ενημερωθείτε σχετικά με το κόστος αλλά και τον απαιτούμενο χρόνο για την ολοκλήρωση της διαδικασίας, κατόπιν δικής σας έγκρισης, θα συνεχίσουμε στην αλλαγή μπαταρίας Xiaomi Redmi 5.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Στα ired θέλουμε να είμαστε πάντα δίπλα σας. Για τον λόγο αυτό, στην περίπτωση που διαμένετε στην επαρχία σε κάποιο μέρος της Ελλάδας όπου η πρόσβαση σε κάποιο κατάστημα δεν είναι εφικτή, σας παρέχουμε τη δυνατότητα να μας στείλετε τη συσκευή σας εντελώς δωρεάν μέσω της υπηρεσίας courier. Έτσι η θα μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε το συντομότερο την αλλαγή μπαταρίας Xiaomi Redmi 5.

Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία αντικατάστασης της μπαταρίας, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω Live Chat.