Επισκευή οθόνης Xiaomi Redmi 5 Plus

Επισκευή οθόνης Xiaomi Redmi 5 Plus

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 55
  • Τιμή με ΦΠΑ 68.2
  • Χρόνος Επισκευής Ερώτηση
  • Εγγύηση επισκευής 1 έτος

Άμεση και εγγυημένη επισκευή οθόνης Xiaomi Redmi 5 Plus σε όλα τα καταστήματα ired από εξειδικευμένους τεχνικούς σε χαμηλή τιμή.

Ένα από τα δυνατά σημεία του Xiaomi Redmi 5 Plus είναι η μεγάλη του οθόνη η οποία στις 5.99 ίντσες προσφέρει πλούσια και ζωντανά χρώματα και εκπληκτική εμπειρία θέασης. Ωστόσο, η συνεχής χρήση της συσκευής, ενέχει το ενδεχόμενο μίας πτώσης, η οποία μπορεί να αποβεί μοιραία για την οθόνη.

Συμπτώματα βλάβης

Για να πειστείτε πως η οθόνη τους Xiaomi Redmi 5 Plus αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, θα πρέπει να παρατηρήσετε κάτι από τα παρακάτω:

  • Ράγισμα στην οθόνη
  • Σπάσιμο στην οθόνη
  • Κάθετες γραμμές κατά μήκος της οθόνης
  • Μερική λειτουργία της αφής
  • Κηλίδες μελανιού στην οθόνη

Αν παρατηρήσετε κάποιο από τα παραπάνω συμπτώματα, τότε θα πρέπει να επισκεφθείτε ένα κατάστημα ired για μία επισκευή οθόνης Xiaomi Redmi 5 Plus.

Επισκευή οθόνης Xiaomi Redmi 5 Plus

Στα ired αναλαμβάνουμε με απόλυτη επιτυχία την αντικατάσταση της οθόνης του Xiaomi Redmi 5 Plus. Από την πλευρά σας, εσείς θα πρέπει να έρθετε σε κάποιο κατάστημα ired για να συζητήσετε τη διαδικασία της επισκευής με κάποιον εξειδικευμένο τεχνικό. Μόλις η συσκευής σας ελεγχθεί, ο τεχνικός θα σας ενημερώσει για τη συνέχεια της διαδικασίας αλλά και για το κόστος της. Εάν εσείς συμφωνήσετε, η επισκευή οθόνης Xiaomi Redmi 5 Plus θα ολοκληρωθεί εντός ολίγων ωρών. Αμέσως μετά θα παραλάβετε τη συσκευή σας πλήρως λειτουργική με μία ολοκαίνουργια οθόνη.

Επισκεφθείτε μας

Σας περιμένουμε στο πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα ired για μία αυθημερόν επισκευή οθόνης Xiaomi Redmi 5 Plus. Αν δε μπορείτε να έρθετε σε κάποιο από τα εργαστήριά μας, σας έχουμε τη λύση αφού μπορείτε να μας στείλετε εντελώς δωρεάν τη συσκευή σας από οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας. Συνεργαζόμαστε με την καλύτερη εταιρεία ταχυμεταφορών στην Ελλάδα. Έτσι η συσκευή σας θα φτάσει γρήγορα στα χέρια μας και με απόλυτη ασφάλεια.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την επισκευή οθόνης Xiaomi Redmi 5 Plus μπορείτε να επικοινωνήσετε με κάποιον εκπρόσωπό μας είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω Live Chat.