Επισκευή οθόνης Xiaomi redmi 4x

Επισκευή οθόνης Xiaomi redmi 4x

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 49
  • Τιμή με ΦΠΑ 60.76
  • Χρόνος Επισκευής Ερώτηση
  • Εγγύηση επισκευής 1 έτος

Άμεση επισκευή οθόνης Xiaomi redmi 4x από εξειδικευμένους τεχνικούς σε εκπληκτική τιμή σε όλα τα εργαστήρια ired. Επισκεφθείτε μας το συντομότερο για εγγυημένο αποτέλεσμα.

Η οθόνη του Xiaomi redmi 4x έχει μέγεθος στις 5 ίντσες και υπόσχεται καθαρά και ζωντανά χρώματα στην προβολή των οποιωνδήποτε πληροφοριών. Ωστόσο, ένα ατύχημα που μπορεί να αφορά μία πτώση της συσκευή, μπορεί να βλάψει ιδιαίτερα την οθόνη της συσκευής καθιστώντας τη μη λειτουργική.

Ενδείξεις βλάβης

Μερικές από τις ενδείξεις που θα πρέπει να παρατηρήσετε για να βεβαιωθείτε πως η οθόνη της συσκευής σας δυσλειτουργεί, είναι τα παρακάτω:

  • Σπάσιμο στην οθόνη
  • Ράγισμα στην οθόνη
  • Μαύρες κηλίδες μελανιού στην οθόνη
  • Αδυναμία αυξομείωσης της φωτεινότητας
  • Ασπρόμαυρα χρώματα

Αν κάτι από τα παραπάνω είναι εμφανές, τότε χρειάζεστε μία επισκευή οθόνης Xiaomi redmi 4x από τους εξειδικευμένους τεχνικούς του ired.

Διαδικασία επισκευής

Μόλις η συσκευή σας παρουσιάσει κάποια δυσλειτουργία στην οθόνη, θα χρειαστεί να έρθετε σε κάποιο κατάστημα ired για να δούμε τη συσκευή με κάθε λεπτομέρεια. Μόλις έρθετε σε κάποιο κατάστημα, οι έμπειροι και εξειδικευμένοι τεχνικοί μας θα αναλάβουν να εξετάσουν τη συσκευή σε 24 διαφορετικά σημεία. Μόλις βεβαιωθούν ότι η βλάβη προέρχεται από την οθόνη, θα σας ενημερώσουν για το κόστος αλλά και τη χρονική διάρκεια της διαδικασίας, περιμένοντας για τη δική σας έγκριση.

Αμέσως μετά, θα συνεχίσουμε την επισκευή οθόνης Xiaomi redmi 4x. Μετά το πέρας της διαδικασίας της επισκευής, θα παραλάβετε τη συσκευή σας με μία ολοκαίνουργια οθόνη η οποία θα συνοδεύεται και από εγγύηση.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας για κάθε λεπτομέρεια που αφορά την επισκευή οθόνης Xiaomi redmi 4x. Θα πρέπει να γνωρίζετε πως ακόμα και στην περίπτωση που η πρόσβαση σε κάποιο κατάστημα είναι μη εφικτή, μπορείτε να μας στείλετε τη συσκευή σας εντελώς δωρεάν μέσω της υπηρεσίας courier με την οποία συνεργαζόμαστε. Με αυτό τον τρόπο προσφέρουμε ταχύτατες υπηρεσίες για να μη μείνετε για μεγάλο διάστημα μακριά από την αγαπημένη σας συσκευή.