Αλλαγή μπαταρίας Xiaomi redmi 4x

Αλλαγή μπαταρίας Xiaomi redmi 4x

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 30
  • Τιμή με ΦΠΑ 37.2
  • Χρόνος Επισκευής Ερώτηση
  • Εγγύηση επισκευής 6 μήνες

Άμεση αλλαγή μπαταρίας Xiaomi redmi 4x από έμπειρους τεχνικούς στα καταστήματα ired. Χαμηλή τιμή και εγγυημένο αποτέλεσμα. Επισκεφθείτε μας.

Οι μπαταρίες των σύγχρονων smartphones είναι τεχνολογίας ιόντων λιθίου. Αυτό σημαίνει πως ναι μεν είναι πιο ασφαλείς αλλά από την άλλη η φθορά είναι αναπόφευκτη. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως μετά το πέρας του πρώτου χρόνου χρήσης του Xiaomi redmi 4x, η μπαταρία του θα παρουσιάσει τα πρώτα δείγματα κόπωσης.

Αν ψάχνετε για μία άμεση και αποτελεσματική λύση, επισκεφθείτε το πλησιέστερο σε εσάς ired για μία αλλαγή μπαταρίας Xiaomi redmi 4x.

Δείγματα φθοράς της μπαταρίας

Η μπαταρία είναι από τα εξαρτήματα που έχουν εμφανή και ξεκάθαρα σημάδια που δηλώνουν πως υπάρχει κάποια φθορά. Τα σημαντικότερα από αυτά είναι:

  • Η μπαταρία αποφορτίζεται απότομα
  • Η μπαταρία δε διαρκεί όσο αρχικά είχατε συνηθίσει
  • Η συσκευή απενεργοποιείται απότομα
  • Λανθασμένο ποσοστό μπαταρίας

Αν παρατηρήσετε κάτι από τα παραπάνω, τότε η αλλαγή μπαταρίας Xiaomi redmi 4x είναι αναπόφευκτη.

Διαδικασία επισκευής

Η αλλαγή μπαταρίας Xiaomi redmi 4x δεν είναι μία απλή διαδικασία και θα πρέπει να ολοκληρωθεί από εξειδικευμένο τεχνικό, αφού απαιτείται η αποσυναρμολόγηση της συσκευής, δεδομένου ότι η μπαταρία είναι μη αποσπώμενη.

Στα ired θα βρείτε εξειδικευμένους τεχνικούς που μπορούν να σας προσφέρουν μία εγγυημένη λύση στην αλλαγή μπαταρίας Xiaomi redmi 4x.

Ερχόμενοι σε ένα κατάστημα ired θα αναλάβουμε να εξετάσουμε τη συσκευή σας. Αν διαπιστώσουμε βλάβη στη μπαταρία, θα σας ενημερώσουμε σχετικά με το χρόνο και το κόστος της διαδικασίας και κατόπιν της δικής σας έγκρισης θα συνεχίσουμε στην αλλαγή μπαταρίας Xiaomi redmi 4x.

Επισκεφθείτε μας

Ελάτε στο πλησιέστερο ired ή στείλτε μας δωρεάν τη συσκευή σας από οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας εντελώς δωρεάν μέσω της υπηρεσίας courier με την οποία συνεργαζόμαστε για χρόνια προσφέροντάς σας ασφαλείς και γρήγορες υπηρεσίες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αλλαγή μπαταρίας Xiaomi redmi 4x μπορείτε να μας καλέσετε ή να μας στείλετε ένα μήνυμα στο Live Chat.