Αλλαγή μπαταρίας Xiaomi Mi Max 2

Αλλαγή μπαταρίας Xiaomi Mi Max 2

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 35
  • Τιμή με ΦΠΑ 43.4
  • Χρόνος Επισκευής Ερώτηση
  • Εγγύηση επισκευής 6 μήνες

Άμεση αλλαγή μπαταρίας Xiaomi Mi Max 2 από τους ειδικούς του ired. Βρείτε ένα κατάστημα μας δίπλα σας για εγγυημένο αποτέλεσμα.

Η μπαταρία είναι βασικό εξάρτημα κάθε φορητής ηλεκτρονικής συσκευής. Η απόδοση της συσκευής και η διάρκεια της λειτουργίας της βασίζεται κατά σημαντικό ποσοστό στην σωστή λειτουργία της μπαταρίας.

Εάν η μπαταρία παρουσιάσει κάποια βλάβη θα χρειαστεί να προχωρήσετε σε αλλαγή μπαταρίας Xiaomi Mi Max 2.

Τα συμπτώματα που ενδεχομένως να παρουσιαστούν είναι τα ακόλουθα:

  • Αργή φόρτιση
  • Αδυναμία φόρτισης
  • Μειωμένη διάρκεια μπαταρίας
  • Ξαφνική αποφόρτιση μπαταρίας

Εάν η αγαπημένη σας συσκευή παρουσιάσει παρόμοια συμπτώματα δεν έχετε παρά να μας επισκεφτείτε για άμεση αλλαγή μπαταρίας Xiaomi Mi Max 2.

Παρότι οι απαιτήσεις των συσκευών σε ενέργεια τα τελευταία χρόνια έχουν ανέβει κατακόρυφα, οι μπαταρίες έχουν βελτιωθεί έτσι ώστε να καλύψουν αυτήν την διαφορά. Δυστυχώς όμως η βελτίωση αυτή δεν είναι στο επίπεδο που να προκαλεί σημαντικές αλλαγές. Ουσιαστικά οι μπαταρίες συνεχίζουν να έχουν παρόμοια απόδοση και διάρκεια ζωής με τα προηγούμενα χρόνια.

Είναι πολύ συνηθισμένο μετά από τον πρώτο χρόνο χρήσης μίας συσκευής, η μπαταρία να αρχίσει να φθίνει. Ως αποτέλεσμα η γενικότερη λειτουργικότητα της συσκευής μειώνεται αισθητά.

Διαδικασία αλλαγής μπαταρίας Xiaomi Mi Max 2

Στο ired όχι μόνο φροντίζουμε να λαμβάνεται οικονομικές και εγγυημένες υπηρεσίες, αλλά σας τις προσφέρουμε και σε χρόνο ρεκόρ. Μόνο στο ired 95% των εργασιών ολοκληρώνεται αυθημερόν. Στην περίπτωση της αλλαγής μπαταρίας Xiaomi Mi Max 2, η επισκευή μπορεί να ολοκληρωθεί σε λίγες μόλις ώρες.

Εξειδικευμένοι τεχνικοί

Η ομάδα των τεχνικών μας αποτελείται από έμπειρους αδειούχους ηλεκτρονικούς. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στην επισκευή smartphones και η αλλαγή μπαταρίας είναι μία από τις πιο συνηθισμένες επισκευές.

Δωρεάν μεταφορικά

Σας προσφέρουμε δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα. Συνεργαζόμαστε με την καλύτερη εταιρία κούριερ στην Ελλάδα για να σας προσφέρουμε κορυφαίες υπηρεσίες.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Καλέστε μας άμεσα για να σας δώσουμε άμεσες απαντήσεις σε κάθε απορία σας σχετικά με την αλλαγή μπαταρίας Xiaomi Mi Max 2.