Επισκευή βρεγμένου Xiaomi Mi A1

Επισκευή βρεγμένου Xiaomi Mi A1

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 30
  • Τιμή με ΦΠΑ 37.2
  • Χρόνος Επισκευής Ερώτηση
  • Εγγύηση επισκευής Ερώτηση

Αξιόπιστη και εγγυημένη επισκευή βρεγμένου Xiaomi Mi A1 στα καταστήματα ired. Εξειδικευμένοι τεχνικοί. Βρείτε το πλησιέστερο ired και επισκεφθείτε το.

Είναι αντιληπτό πως η επισκευή μίας βρεγμένης συσκευής είναι μία από τις πιο απαιτητικές διαδικασίες που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε στα εργαστήρια του ired. Ωστόσο, μετά από πολλά χρόνια εμπειρίας, έχουμε πλέον την αντίληψη αλλά και την τεχνογνωσία για την αντιμετώπιση ακόμα και των πιο δύσκολων περιπτώσεων.

Αν διαπιστώσετε πως η συσκευή σας έχει έρθει σε επαφή με το υγρό στοιχείο, θα πρέπει να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες:

  • Απενεργοποιήστε αμέσως τη συσκευή σας
  • Σκουπίστε τη συσκευή με απορροφητικό χαρτί
  • Τοποθετήστε τη συσκευή με φορά αντίθετη από αυτή που εισήλθε το υγρό
  • Σημαντικό: Αποφύγετε να στεγνώσετε τη συσκευή με πηγές θερμότητας (π.χ. πιστολάκι μαλλιών)

Επισκεφθείτε ένα κατάστημα ired για αποτελεσματική επισκευή βρεγμένου Xiaomi Mi A1

Υγρασία: Ο μεγαλύτερος κίνδυνος

Μόλις το υγρό στοιχείο περάσει στο εσωτερικό της συσκευής, λόγω της υγρασίας, θα δημιουργηθεί η χημική αντίδραση που ακούει στο όνομα οξείδωση. Η οξείδωση έχει την ικανότητα να διαβρώνει τα μεταλλικά μέρη της συσκευής προκαλώντας σημαντικές βλάβες. Σε πολλά περιστατικά βρεγμένων συσκευών, έχει επηρεαστεί και η μητρική πλακέτα αφού έχει υποστεί κάποιο βραχυκύκλωμα. Για να το αποφύγετε αυτό θα πρέπει να απενεργοποιήσετε τη συσκευή σας.

Διαδικασία επισκευής

Ελάτε σε ένα κατάστημα ired. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας θα φροντίσουν να ελέγξουν τη συσκευή σας. Αμέσως μετά θα διεξάγουν έναν χημικό καθαρισμό και με τη χρήση του υπερσύγχρονου εξοπλισμού που έχουν στα χέρια τους, θα σας προσφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην επισκευή βρεγμένου Xiaomi Mi A1.

Για να επιτευχθεί όμως το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, θα πρέπει κι εσείς από την πλευρά σας να αντιδράσετε άμεσα.

Σας περιμένουμε

Επισκεφθείτε ένα κατάστημα ired για αποτελεσματική επισκευή βρεγμένου Xiaomi Mi A1. Στην περίπτωση που η βλάβη είναι επισκευάσιμη, σας εγγυόμαστε το αποτέλεσμα. Αν μένετε στην επαρχία μπορείτε να μας στείλετε εντελώς δωρεάν τη συσκευή σας μέσω της υπηρεσίας Courier.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας, καλέστε μας ή στείλτε μας ένα μήνυμα στην υπηρεσία Live Chat.