Επισκευή οθόνης Xiaomi Mi A1

Επισκευή οθόνης Xiaomi Mi A1

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 55
  • Τιμή με ΦΠΑ 68.2
  • Χρόνος Επισκευής Ερώτηση
  • Εγγύηση επισκευής 1 έτος

Άμεση επισκευή οθόνης Xiaomi Mi A1 σε χαμηλή τιμή από τους έμπειρους τεχνικούς των καταστημάτων ired. Επισκεφθείτε μας το συντομότερο.

Το ired είναι το πιο καταξιωμένο service στην Ελλάδα που σας προσφέρει αυθημερόν επισκευή οθόνης Xiaomi Mi A1. Αν δε θέλετε να μείνετε πολλές ώρες  μακριά από τη συσκευή σας, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Συμπτώματα δυσλειτουργίας της οθόνης

Μία πτώση της συσκευής στο έδαφος μπορεί να επηρεάσει άμεσα την οθόνη της συσκευής, προκαλώντας της είτε μερική, είτε ολική δυσλειτουργία. Για να διαπιστώσετε αν όντως η οθόνη της συσκευής σας αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, θα πρέπει να παρατηρήσετε κάποιο από τα παρακάτω συμπτώματα:

  • Ράγισμα στην οθόνη
  • Εσωτερικό σπάσιμο στην οθόνη
  • Δυσλειτουργία της αφής
  • Η οθόνη δεν ανάβει
  • Παρατηρούνται μαύρες κηλίδες από μελάνι

Αν παρατηρήσετε κάποιο από τα παραπάνω συμπτώματα, θα πρέπει να επισκεφθείτε ένα κατάστημα ired για μία επισκευή οθόνης Xiaomi Mi A1.

Έμπειρη ομάδα τεχνικών

Οι τεχνικοί των καταστημάτων ired ειδικεύονται στην επισκευή οθόνης Xiaomi Mi A1. Επιπλέον, το τμήμα προμηθειών μας φροντίζει για τη χρήση οθονών κορυφαίας ποιότητας.

Διαδικασία επισκευής

Μόλις διαπιστώσετε πως η οθόνη της συσκευής σας αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα θα πρέπει να επισκεφθείτε κάποιο κατάστημα ired. Εκεί, οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας θα φροντίσουν να εξετάσουν τη συσκευή σας και αφού επιβεβαιώσουν την ύπαρξη τους προβλήματος θα σας ενημερώσουν σχετικά με τον απαιτούμενο χρόνο αλλά και το κόστος της διαδικασίας. Αφού εσείς μας δώσετε την έγκρισή σας, θα προχωρήσουμε στην επισκευή οθόνης Xiaomi Mi A1.

Στα ired φροντίζουμε για εσάς

Σας περιμένουμε σε ένα από τα καταστήματα ired. Αν βρίσκεστε στην επαρχία και για τον οποιοδήποτε λόγο, το να μας φέρετε τη συσκευή σας αυτοπροσώπως είναι αδύνατον, έχουμε φροντίσει να συνεργαζόμαστε με την καλύτερη εταιρεία παροχής υπηρεσιών courier στη χώρα.

Έτσι, καλύπτουμε τα έξοδα αποστολής και παράδοσης της συσκευής σας δίνοντάς σας τη δυνατότητα να μας τη στείλετε άμεσα και με απόλυτη ασφάλεια. Μετά την αλλαγή οθόνης σας την επιστρέφουμε άμεσα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επισκευή οθόνης Xiaomi Mi A1 μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω Live Chat.