Επισκευή μητρικής πλακέτας Xiaomi Mi A1

Επισκευή μητρικής πλακέτας Xiaomi Mi A1

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 45
  • Τιμή με ΦΠΑ 55.8
  • Χρόνος Επισκευής Ερώτηση
  • Εγγύηση επισκευής Ερώτηση

Εγγυημένη επισκευή μητρικής πλακέτας Xiaomi Mi A1 από το έμπειρο τεχνικό προσωπικό των καταστημάτων ired. Βρείτε ένα ired και επισκεφθείτε το.

Η μητρική πλακέτα αποτελεί το κέντρο όλων των λειτουργιών της συσκευής μας. Η ευρεία άποψη θεωρεί ότι η μητρική πλακέτα είναι ένα μη επισκευάσιμο εξάρτημα της συσκευής. Στα ired όμως σας προσφέρουμε αποτελεσματική επισκευή μητρικής πλακέτας Xiaomi Mi A1 σε χαμηλή τιμή.

Ενδείξεις βλάβης

Σε πολλές περιπτώσεις οι ενδείξεις που δηλώνουν βλάβη στη μητρική πλακέτα δεν είναι πάντα τόσο ξεκάθαρες. Γι΄ αυτό, παρακάτω θα δούμε τα πιο συχνά συμπτώματα βλάβης της μητρικής πλακέτας. Αυτά είναι:

  • Αδυναμία ενεργοποίησης της συσκευής
  • Αδυναμία φόρτισης της συσκευής
  • Η απεικόνιση είναι παραμορφωμένη
  • Βασικά εξαρτήματα της συσκευής όπως η κάμερα, το μικρόφωνο, τα ηχεία δε λειτουργούν σωστά
  • Δυσλειτουργία της αφής

Αν παρατηρήσετε κάτι από τα παραπάνω τότε χρειάζεστε μία επισκευή μητρικής πλακέτας Xiaomi Mi A1.

Ελάτε σε ένα κατάστημα ired. Οι έμπειροι τεχνικοί μας θα αναλάβουν να ελέγξουν τη συσκευή σας. Αφού σας ενημερώσουν, μετά την έγκρισή σας, θα συνεχίσουν με την επισκευή μητρικής πλακέτας Xiaomi Mi A1.

Εξειδικευμένοι τεχνικοί και προηγμένος εξοπλισμός

Στα καταστήματα ired θα βρείτε τεχνικούς με εξειδίκευση στην επισκευή μητρικών πλακετών. Η τεχνογνωσία μας σε συνδυασμό με τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό που μας επιτρέπει επεμβάσεις ακόμα και σε απόσταση χιλιοστού. Επιπλέον, όλα τα καταστήματα ired διαθέτουν εργαστήρια που πληρούν όλα τα κριτήρια για μία αποτελεσματική επισκευή μητρικής πλακέτας Xiaomi Mi A1.

Βρείτε το πλησιέστερο ired

Επισκεφθείτε το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα ired. Αν το να μας φέρετε τη συσκευή σας καθίσταται αδύνατο, σας παρέχουμε τη δυνατότητα της δωρεάν αποστολής και παράδοσής της με την υπηρεσία courier. Έτσι, θα αναλάβουμε την άμεση επισκευή μητρικής πλακέτας Xiaomi Mi A1 και θα σας το επιστρέψουμε πλήρως λειτουργικό.

Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Ένας εκπρόσωπός μας θα φροντίσει να σας εξυπηρετήσει και να απαντήσει σε κάθε σας ερώτημα.