Επισκευή βρεγμένου Samsung Galaxy S9

Επισκευή βρεγμένου Samsung Galaxy S9

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 29
  • Τιμή με ΦΠΑ 35.96
  • Χρόνος Επισκευής Ερώτηση
  • Εγγύηση επισκευής Ερώτηση

Αποτελεσματική επισκευή βρεγμένου Samsung Galaxy S9 από την ομάδα των έμπειρων τεχνικών του ired. Ελάτε άμεσα στο πλησιέστερο εργαστήριο μας.

Μπορεί το Samsung Galaxy S9 να έχει εντυπωσιακή αντοχή στην υγρασία αλλά αυτό δεν το κάνει αδιάβροχο όμως. Η προστασία που προσφέρει η Samsung είναι στο υψηλότερο επίπεδο που μπορεί να προσφέρει μία εταιρία που κατασκευάζει smartphones. Ούτως η άλλως η χρήση των κινητών γίνεται κατά κόρον εκτός νερού και το κόστος της κατασκευής μίας πραγματικά αδιάβροχης συσκευής θα εκτόξευε την τιμή της.

Η προστασία στο επίπεδο IP68 είναι αρκετή για να σώσει την συσκευή σας από πτώση σε λιμνάζοντα νερά ή από το νερό της βροχής και την υγρασία. Δεν θα σας προστατέψει από το αλμυρό νερό όμως καθώς όλες οι δοκιμές γίνονται με γλυκό νερό. Ακόμη δεν μπορεί να σας εγγυηθεί κανείς ότι υπό συγκεκριμένες κλίσεις και πιέσεις το νερό δεν θα εισχωρήσει στο εσωτερικό της συσκευής σας.

Εάν βρεθείτε στην δυσάρεστη θέση να διαπιστώσετε ότι υγρασία έχει εισχωρήσει στο εσωτερικό της συσκευής σας, δεν έχετε παρά να αντιδράσετε άμεσα ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

  • Απενεργοποιήστε άμεσα την συσκευή σας
  • Απομακρύνετε την υγρασία από το εξωτερικό με απορροφητικό χαρτί ή πανί
  • Αφαιρέστε ακουστικά καλώδια ή οποιοδήποτε άλλο αξεσουάρ
  • Αντισταθείτε στην ορμή να ενεργοποιήσετε την συσκευή σας

Θα πρέπει να έρθετε σε ένα από τα καταστήματα μας για να γίνει καθαρισμός της συσκευής σας, επισκευή βρεγμένου Samsung Galaxy S9 και έλεγχος για τυχόν βλάβες από την εισχώρηση των υγρών.

Αποφύγετε την έκθεση σε υψηλή θερμοκρασία για την “αφαίρεση” της υγρασίας. Η συσκευή υπερθερμαίνεται και μπορεί να καταστραφούν σημαντικά ηλεκτρονικά κυκλώματα.

Ελάτε άμεσα στο πλησιέστερο κατάστημα ired για αποτελεσματική επισκευή Samsung Galaxy S9.

Δωρεάν αποστολή και παράδοση σε όλη την Ελλάδα

Εάν χρειάζεστε επισκευή βρεγμένου Samsung Galaxy S9 μπορείτε να μας στείλετε την συσκευή σας από όλη την Ελλάδα χωρίς καμία χρέωση μέσω κούριερ.