Αλλαγή μπαταρίας Samsung Galaxy S9

Αλλαγή μπαταρίας Samsung Galaxy S9

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 53
  • Τιμή με ΦΠΑ 65.72
  • Χρόνος Επισκευής Ερώτηση
  • Εγγύηση επισκευής 6 μήνες

Άμεση αλλαγή μπαταρίας Samsung Galaxy  S9 από την ομάδα των έμπειρων τεχνικών μας. Ελάτε άμεσα στο πλησιέστερο εργαστήριο ired!

Η μπαταρία είναι απαραίτητη για την λειτουργία της συσκευής σας. Παρότι το Samsung Galaxy S9 είναι μία από τις κορυφαίες συσκευές της αγοράς. Όλες οι συσκευές χρησιμοποιούν την ίδια τεχνολογία, το μόνο που αλλάζει είναι η χωρητικότητα τους, η ποιότητα κατασκευή και κάποια εξειδικευμένη τεχνική λεπτομέρεια η οποία όμως παραμένει στα όρια των μπαταριών ιόντων-λιθίου.

Μία μπαταρία ιόντων λιθίου μπορεί να καταστραφεί εάν υπερφορτιστεί, αποφορτιστεί υπερβολικά, βραχυκυκλωθεί, χτυπηθεί ή τρυπηθεί. Βέβαια ακόμη και εάν αποφύγετε όλα τα παραπάνω προβλήματα, η μπαταρία θα χάσει την απόδοση της σταδιακά, και αυτό συμβαίνει συνήθως με το πέρας ενός χρόνου χρήσης.

Τα συμπτώματα που θα αντιμετωπίσετε είναι τα ακόλουθα:

  • Αδυναμία φόρτισης
  • Αργή φόρτιση
  • Ξαφνική αποφόρτιση
  • Ανακρίβεια ποσοστού μπαταρίας
  • Μειωμένη διάρκεια μπαταρίας

Ένα άλλο πρόβλημα που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε είναι μειωμένη απόδοση της συσκευής σας, εάν η μπαταρία αρχίσει να υπολειτουργεί.

Σίγουρα τα παραπάνω προβλήματα μπορούν να αντιμετωπιστούν μόνο με αλλαγή μπαταρίας Samsung Galaxy S9.

Εγγυημένη αλλαγή μπαταρίας Samsung Galaxy S9

Σας περιμένουμε στα εξειδικευμένα εργαστήρια μας για αποτελεσματική αλλαγή μπαταρίας από την ομάδα των έμπειρων τεχνικών μας. Αρχικά θα πρέπει να ελέγξουμε την κατάσταση της μπαταρίας και εάν είναι απαραίτητο θα προχωρήσουμε σε αλλαγή μπαταρίας Samsung Galaxy S9.

Η εργασία μπορεί να ολοκληρωθεί τις περισσότερες φορές αυθημερόν, η εξαίρεση είναι να χρειαστεί μία ημέρα για την επισκευή. Αυτό βασίζεται κυρίως στην ώρα που θα επισκεφτείτε το κατάστημα μας, όσο πιο νωρίς μας επισκεφτείτε εντός της ημέρας τόσες περισσότερες οι πιθανότητες για αυθημερόν επισκευή.

Εάν βρίσκεστε μακριά από τα καταστήματα μας μπορούμε να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας εξ αποστάσεως.

Συνεργαζόμαστε με την καλύτερη εταιρία κούριερ για γρήγορες και ασφαλείς αποστολές και για εσάς δωρεάν σε όλη την Ελλάδα.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αλλαγή μπαταρίας Samsung Galaxy S9.