Επισκευή βρεγμένου Samsung Galaxy Note 9

Επισκευή βρεγμένου Samsung Galaxy Note 9

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 30
  • Τιμή με ΦΠΑ 37.2
  • Χρόνος Επισκευής Ερώτηση
  • Εγγύηση επισκευής Ερώτηση

Επισκευή βρεγμένου Samsung Galaxy Note 9

Αν ψάχνετε αποτελεσματική και γρήγορη επισκευή βρεγμένου Samsung Galaxy Note 9, τότε τα επισκευαστικά κέντρα των ired, αποτελούν τον ασφαλέστερο, για εσάς, προορισμό.

Σήμερα, τα περισσότερα κινητά-ναυαρχίδες διαθέτουν αντίσταση στην σκόνη και την υγρασία. Με τη συνεχή χρήση, όμως, και το πέρασμα του χρόνου, η συσκευή θα υποστεί φυσιολογική φθορά και κάποια μικρά ανοίγματα που ενδέχεται να δημιουργηθουν, θα καταστήσουν τη συσκευή περισσότερο ευάλωτη.  

Σε περίπτωση που νομίζετε πως η συσκευή σας έχει πάρει υγρασία, δεν χρειάζεται να πανικοβληθείτε. Αρχικά, το πρώτο που πρέπει να κάνετε είναι να την απενεργοποιήσετε και να αποφύγετε τη φόρτισή της, για αποκλείσετε κάθε πιθανότητα βραχυκυκλώματος.

Στη συνέχεια, προχωρήστε στην προσεκτική αφαίρεση καλωδίων, παρελκόμενων κ.ά, καθώς η συσκευή έχει κριθεί ως ανθεκτική στην υγρασία χωρίς τα παρελκόμενά της, τα οποία μπορούν να την εκθέσουν στον κίνδυνο της υγρασίας.

Επιπλέον, πρέπει να αποφύγετε την ενστικτώδη έκθεση της συσκευής σε υψηλή θερμοκρασία για να “στεγνώσει”, καθώς στην προσπάθειά σας να εξατμίσετε την υγρασία, θα προκαλέσετε ζημιά στα ευαίσθητα ηλεκτρονικά κυκλώματα, ενώ η υψηλή θερμοκρασία δημιουργεί τον κίνδυνο δημιουργίας βραχυκυκλώματος.

Για να ανταποκριθείτε με αμεσότητα και ασφάλεια στα παραπάνω προβλήματα, μπορείτε να απευθυνθείτε άμεσα στο τεχνικό μας τμήμα έτσι ώστε να επέμβουμε και να αφαιρέσουμε την υγρασία από το εσωτερικό της συσκευής σας, με ασφάλεια, αποφεύγοντας την επέκταση οποιασδήποτε βλάβης. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η επισκευή βρεγμένου Samsung Galaxy Note 9 και ο χημικός καθαρισμός από τους τεχνικούς μας, μπορούν να αποκαταστήσουν τη βλάβη και να επαναφέρουν τη συσκευή στην αρχική της λειτουργική κατάσταση. Σε περίπτωση που η συσκευή χρειάζεται περαιτέρω εργασίες αποκατάστασης, τότε θα ενημερωθείτε άμεσα από τους τεχνικούς μας για τη φύση και το κόστος της επισκευής.

Δωρεάν αποστολή και παράδοση

Αν η πρόσβασή σας σε κάποιο από τα 13 καταστήματα ired σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Πάτρα είναι αδύνατη για εσάς, τότε σας προσφέρουμε δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα μέσω κούριερ. Επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφτείτε την ενότητα “Αποστολή” για περισσότερες πληροφορίες.