Επισκευή οθόνης Samsung Galaxy Note 9

Επισκευή οθόνης Samsung Galaxy Note 9

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 209
  • Τιμή με ΦΠΑ 259.16
  • Χρόνος Επισκευής Ερώτηση
  • Εγγύηση επισκευής 1 έτος

Επισκευή οθόνης Samsung Galaxy Note 9

Αν ψάχνετε εγγυημένο και άμεσο αποτέλεσμα στην επισκευή οθόνης του Samsung Galaxy Note 9, τότε η επίσκεψη σε ένα από τα εξειδικευμένα εργαστήρια ired είναι η ασφαλέστερη επιλογή!

Το προσωπικό των εργαστηρίων είναι πάντα στη διάθεσή για να σας προσφέρει τις υπηρεσίες του. Σε αυτές, περιλαμβάνονται η εξυπηρέτηση από αδειούχους ηλεκτρονικούς,πλήρης έλεγχος λειτουργίας της συσκευής σε 24 σημεία πριν και μετά την επισκευή, ασφαλής αφαίρεση της προβληματικής ή σπασμένης οθόνης, άρτια εγκατάσταση νέας αυθεντικής οθόνης Samsung Galaxy Note 9 και, φυσικά, εγγύηση καλής λειτουργίας

Ενδείξεις βλάβης οθόνης Samsung Galaxy Note 9

Έχετε διαπιστώσει κάποια δυσλειτουργία στην οθόνη 6,4 ιντσών του Galaxy Note 9 κινητού σας; Μπορείτε να προχωρήσετε μόνοι σας σε έναν επιτόπιο έλεγχο, για ενδείξεις όπως οι ακόλουθες:

  • Παρουσία μαύρων κηλίδων από μελάνι στην οθόνη
  • Εμφανείς γρατσουνιές ή γραμμές στην οθόνη
  • Δεν υπάρχει ανταπόκριση από την οθόνη
  • Η αφή της οθόνης δεν ανταποκρίνεται σαν λειτουργία

Σε περίπτωση που διαπιστώσετε σαν τα παραπάνω ή κάποια παρόμοια τότε πρέπει να προχωρήσετε σε επισκευή οθόνης Samsung Galaxy Note 9.

Άμεση και εγγυημένη επισκευή οθόνης Samsung Galaxy Note 9

Μπορείτε να κατευθυνθείτε άμεσα στο πλησιέστερο κατάστημα ired για άμεση επισκευή της οθόνης στο Samsung Galaxy Note 9. Εκεί θα γίνει έλεγχος για να επιβεβαιωθεί ή να διαπιστωθεί η βλάβη της οθόνης και κατόπιν οι ηλεκτρονικοί των εργαστηρίων ired μπορούν να προχωρήσουν στην επισκευή. Η ομάδα των εργαστηρίων θα φροντίσει για την ολοκλήρωση της επισκευής το ταχύτερο δυνατό, ώστε να παραλάβετε την συσκευή σας ακόμη και μέσα στην ίδια μέρα.

Για την επισκευή χρησιμοποιούνται πάντα γνήσια ανταλλακτικά της Samsung, ώστε να σας προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε κάθε επισκευή οθόνης Samsung Galaxy Note 9.

Αποστολή και παράδοση χωρίς επιπλέον χρέωση

Σε περίπτωση που  δεν έχετε την δυνατότητα να επισκεφτείτε κάποιο από τα 13 καταστήματά μας σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Πάτρα, είτε λόγω χρόνου είτε λόγω απόστασης, είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε χωρίς καμία επιπλέον χρέωση. Συγκεκριμένα, μπορείτε να μας στείλετε την συσκευή σας Samsung Galaxy Note 9 για επισκευή οθόνης μέσω της εταιρίας κούριερ με την οποία συνεργαζόμαστε, από όλη την Ελλάδα.

Αν έχετε την οποιαδήποτε απορία ή θέλετε περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να μας καλέσετε άμεσα ή να μας στείλετε μήνυμα στο Live Chat.