Επισκευή βρεγμένου Samsung Galaxy Note 8

Επισκευή βρεγμένου Samsung Galaxy Note 8

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 30
  • Τιμή με ΦΠΑ 37.2
  • Χρόνος Επισκευής Ερώτηση
  • Εγγύηση επισκευής Ερώτηση

Αποτελεσματική επισκευή βρεγμένου Samsung Galaxy Note 8 μόνο στο ired. Ελάτε άμεσα στους ειδικούς για σίγουρο αποτέλεσμα!

Πλέον οι περισσότερες ναυαρχίδες έχουν αντίσταση στην σκόνη και την υγρασία. Τι γίνεται όπως με το πέρασμα του χρόνου; Η συσκευή σίγουρα θα φθαρεί και μικρά άνοιγμα μπορούν να δημιουργηθούν και να κάνουν την συσκευή πιο ευάλωτη. Ακόμη και στην περίπτωση που η συσκευή είναι σαν καινούργια τα όρια της αντοχής της στην υγρασία δεν είναι δύσκολο να ξεπεραστούν.

Εάν νομίζετε ότι η συσκευή σας έχει πάρει υγρασία, το πρώτο που πρέπει να κάνετε είναι να την απενεργοποιήσετε. Με αυτό το τρόπο μπορεί να αποφύγετε την περίπτωση βραχυκυκλώματος, καλό θα ήταν να αποφύγετε και την φόρτιση της συσκευής.

Αφαιρέστε προσεκτικά τυχόν καλώδια, παρελκόμενα κ.ά. Η συσκευή έχει κριθεί ως ανθεκτική στην υγρασία χωρίς παρελκόμενα. Ενδεχομένως τα παρελκόμενα μπορούν να εκθέσουν την συσκευή στον κίνδυνο της υγρασίας.

Άλλο ένα πράγμα που θα πρέπει να προσέχετε είναι να αποφύγετε το ένστικτο χρήσης υψηλής θερμοκρασίας για να “στεγνώσει” η συσκευή. Στην προσπάθεια να εξατμίσετε την υγρασία θα καταστρέψετε τα ευαίσθητα ηλεκτρονικά κυκλώματα και λόγο της υψηλής θερμοκρασίας υπάρχει ο κίνδυνος δημιουργίας βραχυκυκλώματος.

Η καλύτερη αντίδραση είναι να απευθυνθείτε άμεσα στο τεχνικό μας τμήμα έτσι ώστε να επέμβουμε άμεσα και να αφαιρέσουμε την υγρασία από το εσωτερικό της συσκευής σας, με ασφάλεια, αποφεύγοντας την κλιμάκωση οποιασδήποτε βλάβης. Στις περισσότερες περιπτώσεις η επισκευή βρεγμένου Samsung Galaxy Note 8 και ο χημικός καθαρισμός έχουν ως αποτέλεσμα την αποκατάσταση της συσκευής στην αρχική της λειτουργική κατάσταση. Εάν η συσκευή χρειάζεται περαιτέρω εργασίες αποκατάστασης, θα ενημερωθείτε άμεσα από τους τεχνικούς μας.

Ελάτε άμεσα στο πλησιέστερο κατάστημα ired για να σας προσφέρουμε τις αποτελεσματικές και ειδικευμένες υπηρεσίες μας.

Δωρεάν αποστολή και παράδοση

Εάν δεν μπορείτε να έρθετε σε εμάς σας προσφέρουμε δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα μέσω κούριερ. Επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφτείτε την ενότητα “Αποστολή” για περισσότερες πληροφορίες.