Επισκευή Οθόνης Samsung Galaxy M11

Επισκευή Οθόνης Samsung Galaxy M11

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 69
  • Τιμή με ΦΠΑ 85.56
  • Χρόνος Επισκευής Ερώτηση
  • Εγγύηση επισκευής 1 έτος

Οποιαδήποτε βλάβη στην οθόνη της συσκευής σας μπορεί να αντιμετωπιστεί σε λίγες μόνο ώρες αφού παραλάβουμε την συσκευή σας! Σε ελάχιστο χρόνο θα έχετε στα χέρια σας το Samsung Galaxy m11 σας πλήρως λειτουργικό σαν καινούριο!

Βήματα αντιμετώπισης

Σε περίπτωση αλλαγής οθόνης στο Samsung Galaxy m11 η διαδικασία και τα βήματα που ακολουθούμε είναι τα εξής: 

Αρχικά διεξάγουμε έναν γενικό έλεγχο της συσκευής ώστε να διαπιστώσουμε την αιτία του προβλήματος, στην συνέχεια γίνεται διάγνωση της βλάβης και ενημέρωση του πελάτη μας. Αφού πρώτα πάρουμε την έγκριση του πελάτη, προχωράμε στην αφαίρεση της ελαττωματικής οθόνης και στην εγκατάσταση μιας νέας αυθεντικής Samsung οθόνης. Αφού ολοκληρωθεί η εγκατάσταση της καινούργιας, απενεργοποιούμε την συσκευή και διεξάγουμε έναν έλεγχο σωστής λειτουργίας πριν παραδώσουμε την συσκευή πίσω στα χέρια σας! 

Δωρεάν αποστολή παράδοση σε όλη την Ελλάδα

Σε περίπτωση που δεν σας εξυπηρετεί κάποιο κατάστημα ired, σας δίνουμε την δυνατότητα να αποστείλετε την συσκευή σας σε εμάς χωρίς έξοδα αποστολής. Αφού λάβουμε την συσκευή σας θα διεξάγουμε τον απαραίτητο έλεγχο για να διαπιστωθεί η βλάβη και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσουμε για την αποκατάσταση της και το συνολικό κόστος. Αφού ολοκληρωθεί η επισκευή σας επιστρέφουμε την συσκευή σας εντελώς δωρεάν. Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε τηλεφωνικά είτε μέσω e-mail και ένας εκπρόσωπος μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα και θα απαντήσει σε κάθε σας απορία!