Επισκευή Samsung Galaxy J5 2017

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
Εμφάνιση περισσότερων...

Αναζητείτε μια αποτελεσματική επισκευή Samsung Galaxy J5 2017 και δε γνωρίζετε που θα πρέπει να απευθηνθείτε; Ήρθε η ώρα να σταματήσετε να ψάχνετε άλλο. Τα ired βρίσκονται δίπλα σας σε όλη την Αθήνα και σας υποστηρίζουν απο όποιο σημείο της Ελλάδας κι αν βρίσκεστε. Επισκεφθείτε σήμερα το κοντινότερο κατάστημα ired ή στείλτε μας τη χαλασμένη συσκευή σας εντελώς δωρεάν με courier. Ένας έμπειρος τεχνικός μας θα ελέγξει τη συσκευή σας, θα σας γνωστοποιήσει το πρόβλημα και έπειτα (κατόπιν επιθυμίας σας) θα πραγματοποιήσει επισκευή Samsung Galaxy J5 2017.

Galaxy J5 2017

Η Samsung εμπνεύστηκε την πανέμορφη συσκευή Samsung Galaxy J5 2017 τοποθετώντας μια άψογη οθόνη 5,2 ιντσών AMOLED και Full HD κάμερα 13MP. Παρ' όλα αυτά ακόμα και οι πιο τέλειες συσκευές παρουσιάζουν προβλήματα.

Εγγυημένη επισκευή Samsung Galaxy J5 2017

Η μεγάλη και πολυετή εμπειρία που διαθέτουν οι τεχνικοί μας είναι σε θέση να σας παρέχουν εγγυημένες επισκευές παρέχοντας έως και Lifetime εγγύηση σε πολλές απο τις επισκευές που αναλαμβάνουν! Μερικές συχνές βλάβες που αναλαμβάνουμε είναι αυτές:

  • Αντικατάσταση οθόνης Super AMOLED 5,2"
  • Επισκευή μητρικής πλακέτας
  • Αφαίρεση υγρασίας απο τη συσκευή
  • Αλλαγή θύρας USB

Γνήσια ανταλλακτικά Samsung 

Στα εργαστήρια ired είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε τη γνησιότητα των ανταλλακτικών που επιλέγουμε. Έτσι λοιπόν και στο αγαπημένο σας Samsung Galaxy J5 2017 εγγυούμαστε για την αυθεντικότητα των ανταλλακτικών που χρησιμοποιούμε. Έτσι καταφέρνουμε πάντα να σας χαρίζουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με τη μέγιστη ασφάλεια και ποιότητα.

Έμπειροι τεχνικοί

Όλοι μας οι τεχνικοί διαθέτουν πολυετή εμπειρία την οποία καθημερινά την αποδυκνείουν στις εκατοντάδες χιλιάδες συσκευές που έχουν αναλάβει όλα αυτά τα χρόνια.

Αναβαθμισμένοι επισκευαστικοί χώροι

Όλα τα επισκευαστικά κέντρα ired είναι άρτια εξοπλισμένα με τα πιο σύγχρονα εργαλεία και χώρους εργασίας. Διαθέτουμε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα αναμονής ώστε να κάθεστε αναπαυτικά για όσο χρόνο διαρκεί η επισκευή σας. 

Σας περιμένουμε σε ένα από τα καταστήματά μας

Άμεση προτεραιότητά μας είναι η διάγνωση της οποιασδήποτε βλάβης καθώς και η ενημέρωσή σας ως σχετικά με το κόστος για την επισκευή Samsung Galaxy J5 2017. Στην περίπτωση που βρίσκεστε μακριά από εμάς, σας παρέχουμε την δυνατότητα να μας αποστείλετε την συσκευή σας με δική μας χρέωση φυσικά μέσω courier. Αμέσως μετά την επισκευή, θα γυρίσουμε σε εσάς την συσκευή έτοιμη για μία απροβλημάτιστη λειτουργία.