Επισκευή Οθόνης Samsung Galaxy J4 Plus

Επισκευή Οθόνης Samsung Galaxy J4 Plus

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 67
  • Τιμή με ΦΠΑ 83.08
  • Χρόνος Επισκευής Ερώτηση
  • Εγγύηση επισκευής 1 έτος

Εγγυημένη και άμεση επισκευή οθόνης Samsung Galaxy J4 Plus από την εξειδικευμένη τεχνική ομάδα του ired. Ελάτε στο κοντινότερο σας κατάστημα ή αποστείλετε την συσκευή σας εντελώς δωρεάν! 

Επισκευή οθόνης Samsung Galaxy J4 Plus

Το Samsung Galaxy J4 Plus διαθέτει μία εκπληκτική οθόνη αφής Infinity Display HD+ 6 ιντσών με τέλεια αντίθεση 16 εκατομμυρίων χρωμάτων! Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα με την οθόνη σας η ομάδα μας είναι έτοιμη να σας εξυπηρετήσει!

Αποτελεσματική επισκευή οθόνης Samsung Galaxy J4 Plus

Οι τεχνικοί μας είναι πάντα στην διάθεση σας και προσφέρουν άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις για την επισκευή του Samsung Galaxy J4 Plus. Φροντίζουμε πάντα ώστε σε κάθε επισκευή να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για αυτό χρησιμοποιούμε πάντα αυθεντικά εργοστασιακά ανταλλακτικά Samsung και έχουμε την δυνατότητα με την επισκευή να σας προσφέρουμε και εγγύηση σωστής λειτουργίας.

Ενδείξεις προβλήματος 

Εάν είχατε κάποιο ατύχημα και στην συνέχεια παρατηρήσατε δυσλειτουργίες στην συσκευή σας για να διαπιστώσετε ότι υπάρχει βλάβη στην οθόνη σας θα πρέπει να παρατηρήσετε ένα ή παραπάνω από τα ακόλουθα συμπτώματα:

  • Δυσλειτουργία της αφής
  • Ράγισμα ή σπάσιμο της οθόνης
  • Η οθόνη δεν ανάβει καθόλου 
  • Εφαρμογές ανοίγουν και κλείνουν τυχαία 
  • Ελαττωματικά pixel

Άμεση επισκευή οθόνης Samsung Galaxy J7 Plus

Μην χάνετε χρόνο και μην αφήνετε την βλάβη να εξαπλωθεί! Ελάτε τώρα στο κοντινότερο κατάστημα ired και η τεχνική μας ομάδα θα αναλάβει να λύσει άμεσα το πρόβλημα σας και θα σας ενημερώσει πλήρως σχετικά με την κατάσταση της συσκευής σας. Στην συνέχεια αφού πάρουμε την συγκατάθεση σας θα προβούμε στην αλλαγή της οθόνης σας με ένα γνήσιο ανταλλακτικό. Όλες οι επισκευές Samsung γίνονται με αυθεντικά προϊόντα ώστε να εξασφαλίσουμε την εξαιρετική ποιότητα των υλικών της συσκευής σας και να σας προσφέρουμε την ίδια ακριβώς αίσθηση όπως όταν την είχατε πρωτο αγοράσει! 

Σας περιμένουμε

Επισκεφτείτε το κοντινότερο κατάστημα ired ή σε περίπτωση που δεν έχετε πρόσβαση σε εμάς για οποιονδήποτε λόγο μπορείτε να μας αποστείλετε την συσκευή σας εντελώς δωρεάν μέσω της εταιρείας κούριερ που συνεργαζόμαστε! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να σας καθοδηγήσουμε και να απαντήσουμε σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις.