Αλλαγή μπαταρίας Samsung Galaxy J3 2017

Αλλαγή μπαταρίας Samsung Galaxy J3 2017

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 40
  • Τιμή με ΦΠΑ 49.6
  • Χρόνος Επισκευής Ερώτηση
  • Εγγύηση επισκευής 6 μήνες

Άμεση αλλαγή μπαταρίας Samsung Galaxy J3 2017 σε μοναδική τιμή από τους έμπειρους τεχνικούς του ired. Επισκεφθείτε το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το Samsung Galaxy J3 2017 φέρει μία μπαταρία στα 2.400 mAh η οποία αν και δεν είναι από τις μεγαλύτερες της κατηγορίας, υπόσχεται να καλύψει το μεγαλύτερο μέρος των χρηστών. Ωστόσο, μετά το πέρας του πρώτου χρόνου, είναι πολύ πιθανό η μπαταρία να παρουσιάσει τα πρώτα δείγμα τα φθοράς με αποτέλεσμα να χρειαστεί αντικατάσταση.

Η αλλαγή μπαταρίας Samsung Galaxy J3 2017 είναι μία ιδιαίτερη διαδικασία μιας και απαιτείται να γίνει από εξειδικευμένους τεχνικούς από τη στιγμή που είναι μη αποσπώμενη και χρειάζεται η συσκευή να αποσυναρμολογηθεί.

Ενδείξεις βλάβης

Μερικά από τα σημάδια που μπορεί να παρατηρήσετε και που δείχνουν μία δυσλειτουργία της μπαταρίας, είναι τα παρακάτω:

  • Η μπαταρία αποφορτίζεται γρήγορα
  • Η συσκευή απενεργοποιείται απότομα
  • Η μπαταρία δεν μπορεί να φορτιστεί

Αν κάτι από τα παραπάνω εμφανιστεί ελάτε στο κοντινότερο ired για μία αλλαγή μπαταρίας Samsung Galaxy J3 2017.

Διαδικασία επισκευής

Στα ired θα βρείτε εξειδικευμένους τεχνικούς οι οποίοι θα αναλάβουν να σας εξυπηρετήσουν. Αφού συζητήσετε μαζί τους και εξετάσουν τη συσκευή σας, θα αναλάβουν να σας ενημερώσουν αναλυτικά σχετικά με τη βλάβη. Μόλις εσείς συμφωνήσετε θα συνεχίσουν στην αλλαγή μπαταρίας Samsung Galaxy J3 2017.

Ποιοτικά ανταλλακτικά

Σε κάθε αλλαγή μπαταρίας Samsung Galaxy J3 2017 χρησιμοποιούμε το πιο ποιοτικό ανταλλακτικό μπαταρίας, αφού γνωρίζουμε πως μία μπαταρία κακής ποιότητας μπορεί να προκαλέσει σημαντικά προβλήματα στη συσκευή, ενώ μπορεί να γίνει ακόμα και επικίνδυνη.

Ένα ired δίπλα σας

Βρείτε και επισκεφθείτε το πλησιέστερο κατάστημα ired. Αν δεν μπορείτε να μας επισκεφθείτε αυτοπροσώπως, μπορείτε να μας στείλετε δωρεάν τη συσκευή σας μέσω courier ακολουθώντας τον οδηγό που θα βρείτε στην ενότητα αποστολή μέσα από την ηλεκτρονική μας ιστοσελίδα.

Εμείς θα ολοκληρώσουμε την αλλαγή μπαταρίας Samsung Galaxy J3 2017 άμεσα και θα σας επιστρέψουμε τη συσκευή πλήρως λειτουργική με καινούργια μπαταρία με εγγύηση.