Άμεση Επισκευή Samsung A9 2018

Το Galaxy A9, είναι το πρώτο smartphone παγκοσμίως που διαθέτει τετραπλή κάμερα στο πίσω μέρος του (υπερ - ευρυγώνια, τηλεφωτογραφική, κύρια 24MP και βάθους). Το έξυπνο σύστημα φωτογράφισης, σας παρέχει τετραπλή λειτουργικότητα για οποιαδήποτε περίσταση. Η 6,3 ιντσών FHD+ Super AMOLED οθόνη, δημιουργεί πιο έντονη αντίθεση και πιο δυναμικά χρώματα για μια πιο καθηλωτική οπτική εμπειρία. Η συσκευή φροντίζει ώστε να μη χάνετε καμία απαραίτητη πληροφορία, καθώς  διαθέτει οθόνη Always-On, που εμφανίζει στη στιγμή περισσότερες βασικές πληροφορίες, όπως την ημερομηνία, ειδοποιήσεις για τον καιρό, την ώρα και ειδοποιήσεις εισερχομένων. Επίσης, το Galaxy A9, διαθέτει έναν πανίσχυρο και εξαιρετικά γρήγορο οκταπύρηνο επεξεργαστή με μνήμη RAM 6GB, για να σας προσφέρει υψηλή απόδοση, ενώ εκτελείτε τις καθημερινές σας δραστηριότητες. Το Galaxy A9 παρέχει 128GB εσωτερικής μνήμης για αποθήκευση των αρχείων σας και εύκολη πρόσβαση. Επιπλέον, έχετε τη δυνατότητα επέκτασης του αποθηκευτικού χώρου έως 512 GB χάρη στην κάρτα microSD. Τέλος, το Galaxy A9 διαθέτει μπαταρία 3800mAh γρήγορης φόρτισης, ώστε να μπορείτε να το απολαμβάνετε περισσότερες ώρες και να το φορτίζετε γρήγορα. 

Πιθανές βλάβες

Στα εργαστήρια ired, το εξειδικευμένο τεχνικό μας προσωπικό διαθέτει την εμπειρία και την ικανότητα να αντιμετωπίσει με επιτυχία οποιαδήποτε βλάβη του Galaxy A9. Οι πιο συνηθισμένες βλάβες Samsung Galaxy A9 που αναλαμβάνουμε είναι:

  • Σπασμένη οθόνη αφής
  • Φθορά πίσω όψης
  • Αλλαγή μπαταρίας
  • Χαλασμένο ηχείο
  • Επισκευή WiFi
  • Επισκευή βρεγμένου
  • Επισκευή ακουστικού

Όποια βλάβη και αν αντιμετωπίζετε, στην ired έχουμε πάντα την λύση!

Εξειδικευμένοι χώροι επισκευής 

Στα καταστήματα ired διαθέτουμε ειδικά σχεδιασμένους χώρους επισκευής, πλήρως εξοπλισμένους με εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας έτσι ώστε να έχουμε την δυνατότητα να αναλάβουμε με ασφάλεια και επιτυχία οποιαδήποτε βλάβη ακόμα και την πιο περίπλοκη!  

Έμπειρη τεχνική ομάδα

Η τεχνική μας ομάδα είναι πάντα στην διάθεση σας να σας εξυπηρετήσει και να σας προσφέρει τις πιο αποτελεσματικές και οικονομικές λύσεις! Όλοι οι τεχνικοί μας είναι άρτια καταρτισμένοι και διαθέτουν μεγάλη εμπειρία στην επισκευή κινητών τηλεφώνων. Για αυτόν τον λόγο, είμαστε πάντα σίγουροι και σας εγγυόμαστε για την επιτυχημένη επισκευή οποιασδήποτε βλάβης προκύψει!

Αυθεντικά ανταλλακτικά

Σε οποιαδήποτε περίπτωση επισκευής Samsung Galaxy A9, χρησιμοποιούμε αυθεντικά ανταλλακτικά, έτσι ώστε να σας προσφέρουμε την ίδια ποιότητα, λειτουργικότητα, συμβατότητα και αίσθηση που είχε πάντοτε η συσκευή σας!