Επισκευή οθόνης Samsung Galaxy A8 Plus 2018

Επισκευή οθόνης Samsung Galaxy A8 Plus 2018

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 130
  • Τιμή με ΦΠΑ 161.2
  • Χρόνος Επισκευής Ερώτηση
  • Εγγύηση επισκευής 1 έτος

Επισκευή οθόνης Samsung Galaxy A8 Plus

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί των καταστημάτων ired προσφέρουν άμεση και αποτελεσματική επισκευή οθόνης Samsung Galaxy A8 Plus 2018. Επισκεφθείτε μας το συντομότερο.

Η οθόνη του Galaxy A8 Plus φτάνει στις 6 ίντσες, τεχνολογίας super AMOLED και προσφέρει μοναδικές εμπειρίες θέασης, τόσο στη χρήση multimedia εφαρμογών, όσο και κατά τη διάρκεια των διαφόρων εργασιών που μπορείτε να πραγματοποιήσετε με το smartphone σας. Ωστόσο, η συχνή χρήση, μπορεί πάντα να προκαλέσει προβλήματα στη λειτουργία της οθόνης.  Σε αυτή την περίπτωση, τα επισκευαστικά κέντρα των καταστημάτων ired σας έχουν τη λύση, καθώς σας παρέχουν επισκευή οθόνης Samsung Galaxy A8 Plus 2018 με ένα γνήσιο ανταλλακτικό.

Συμπτώματα βλάβης

Κάποια από τα συμπτώματα που μπορούν να παρατηρηθούν και υποδεικνύουν κάποια βλάβη στην οθόνη, είναι τα ακόλουθα:

  • Ράγισμα στην οθόνη
  • Σπάσιμο στην οθόνη
  • Μη φυσιολογική χρωματική απεικόνιση
  • Καμένα pixels
  • Κάθετες γραμμές κατά μήκος της οθόνης
  • Πρόβλημα με την απόκριση της αφής

Αν παρατηρείτε κάτι από τα παραπάνω, τότε θα πρέπει να έρθετε σε κάποιο από τα καταστήματά μας, για άμεση και εγγυημένη επισκευή οθόνης Samsung Galaxy A8 Plus.

Εξειδικευμένοι τεχνικοί

Σε όλα τα εργαστήρια ired θα βρείτε τεχνικούς με πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία στην επισκευή οθονών συσκευών Samsung.

Με την επίσκεψή σας σε ένα κατάστημα της αλυσίδας, το μόνο που θα κάνετε είναι να μας παραδώσετε τη συσκευή σας και να μας αναφέρετε τις παρατηρήσεις σας. Εμείς από την πλευρά μας θα αναλάβουμε να ελέγξουμε τη συσκευή σας σε 24 διαφορετικά σημεία, συμπεριλαμβανομένης, φυσικά, της οθόνης.

Όταν εντοπίσουμε και επιβεβαιώσουμε τη βλάβη θα σας ενημερώσουμε αναλυτικά για το κόστος αλλά και τον χρόνο που θα χρειαστούμε, αναμένοντας τη δική σας έγκριση. Κατόπιν θα ολοκληρώσουμε την επισκευή οθόνης Samsung Galaxy A8 Plus μέσα σε λίγες ώρες.

Ελάτε σε ένα από τα 13 καταστήματά μας

Επισκεφθείτε το πλησιέστερο ired για να απολαύσετε κορυφαίες υπηρεσίες στην επισκευή οθόνης Samsung Galaxy A8 Plus. Στην προσπάθειά μας να αναπτύξουμε μαζί σας μία σχέση εμπιστοσύνης, έχουμε φροντίσει να συνεργαζόμαστε με κορυφαία εταιρεία ταχυμεταφορών, παρέχοντάς σας δωρεάν αποστολή και παράδοση της συσκευής σας, σε περίπτωση που η πρόσβαση σε κάποιο κατάστημά μας δεν είναι εφικτή.

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω Live Chat για περισσότερες διευκρινίσεις σχετικά με την επισκευή οθόνης Samsung Galaxy A8 Plus.