Επισκευή βρεγμένου LG G6

Επισκευή βρεγμένου LG G6

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 40
  • Τιμή με ΦΠΑ 49.6
  • Χρόνος Επισκευής Ερώτηση
  • Εγγύηση επισκευής Ερώτηση

Αποτελεσματική επισκευή βρεγμένου LG G6 από τα εξειδικευμένα εργαστήρια του ired. Βρείτε άμεσα ένα κατάστημα ired δίπλα σας.

Η βλάβη από την υγρασία μπορεί να προκαλέσει ακόμη και καταστροφή της συσκευής σας. Για να αποφύγετε αυτή την περίπτωση ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα άμεσης αντίδρασης μετά από το βρέξιμο της συσκευής σας:

  • Άμεση απενεργοποίηση της συσκευής
  • Αφαίρεση των αξεσουάρ (ακουστικά, θήκες, καλώδια κ.ά.)
  • Σκουπίστε προσεκτικά τα υγρά με απορροφητικό χαρτί
  • Αποθηκεύστε την συσκευή μακριά από έντονες πηγές θερμοκρασίας

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας έτσι ώστε να έρθετε στο πλησιέστερο κατάστημα ired ή εάν δεν έχετε την δυνατότητα να μας επισκεφτείτε μπορείτε να μας στείλετε την συσκευή σας μέσω κούριερ για να σας προσφέρουμε επισκευή βρεγμένου LG G6.

Διαδικασία επισκευής βρεγμένου LG G6

Αρχικά θα πρέπει να γίνει μία διαπίστωση της έκτασης της βλάβης. Το πρώτο βήμα είναι ο χημικός καθαρισμός της συσκευής σας. Θα αποσυναρμολογήσουμε όλα τα εξαρτήματα και να αφαιρέσουμε την υγρασία με εξειδικευμένο εξοπλισμό.

Στο 90% των περιπτώσεων, εάν έχετε ακολουθήσει τα παραπάνω βήματα, ο χημικός καθαρισμός θα αποκαταστήσει την πλήρη λειτουργικότητα της συσκευής σας. Υπάρχει όμως και η μικρή πιθανότητα η συσκευή να χρειαστεί περαιτέρω εργασίες για να αποκατασταθεί πλήρως. Αυτή η διαπίστωση μπορεί να γίνει μόνο μετά από την ολοκλήρωση της διαδικασίας του χημικού καθαρισμού.

Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία και έχουμε επισκευάσει εκατοντάδες χιλιάδες συσκευές. Η εισχώρηση υγρασίας σε μία συσκευή είναι αρκετά συχνή βλάβη και έχουμε αντιμετωπίσει με επιτυχία πάνω από το 90% αυτών.

Ελάτε σε ένα από τα καταστήματα μας για να σας προσφέρουμε αποτελεσματική και οικονομική λύση.

Δωρεάν μεταφορικά πανελλαδικά

Εάν δεν έχετε την δυνατότητα να μας επισκεφτείτε μπορεί να μας στείλετε την βρεγμένη συσκευή σας για επισκευή βρεγμένου LG G6 μέσω κούριερ, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία και χρειάζεστε οδηγίες σχετικά με την επισκευή βρεγμένου LG G6 ή με την αποστολή της συσκευής σας στα εργαστήρια μας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας άμεσα.