Επισκευή βρεγμένου iPhone XS Max

Επισκευή βρεγμένου iPhone XS Max

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 85
  • Τιμή με ΦΠΑ 105.4
  • Χρόνος Επισκευής Ερώτηση
  • Εγγύηση επισκευής Ερώτηση

Στα εργαστήρια ired αναλαμβάνουμε την επισκευή του βρεγμένου σας iPhone XS Max. Αν και η συσκευή είναι αδιάβροχη και πιστοποιημένη με το IP6, σε σπάνιες περιπτώσεις μπορεί η επαφή της συσκευής με το υγρό στοιχείο να προκαλέσει προβλήματα.

Σε περίπτωση που η συσκευή σας έχει έρθει σε επαφή με υγρό μπορείτε να αποφύγετε την επιδείνωση της κατάστασης με τους παρακάτω τρόπους:

  • Απενεργοποιήστε την συσκευή σας αμέσως ετσι ώστε να μην προχωρήσει η διάβρωση στο εσωτερικό της 
  • Σκουπίστε την συσκευή με απορροφητικό χαρτι
  • Τοποθετήστε την συσκευή με φορά προς τα κάτω από την πλεύρα η οποία ήρθε σε επαφή με το νερό.
  • Μη χρησιμοποιήσετε πηγές θερμότητας όπως πιστολάκι ή θερμαστρες γιατι θα προκαλέσετε υπερθέρμανση και ίσως να προκαλέσετε παραπάνω βλάβες
  • Επισκεφτείτε άμεσα ένα κατάστημα ired για καθαρισμό της συσκευής

Βλάβη λόγω οξείδωσης

Το φαινόμενο της οξείδωσης παρατηρείτε όταν η συσκευή σας έχει επαφή με υγρό στοιχείο και δεν έχετε κινηθεί άμεσα ώστε να το προστατεύσετε. Κατα την οξείδωση το υγρό στοιχείο εισχωρεί στο εσωτερικό μέρος της συσκευής με αποτέλεσμα να διαβρώνει τα μεταλλικά της μέρη και να δημιουργεί πρόβλημα στα εξαρτήματα της. 

Αντιμετώπιση βλάβης 

Τα καταστήματα ired είναι πλήρως εξοπλισμένα ώστε να μπορούν να αντιμετωπίσουν με επιτυχία οποιαδήποτε βλάβη αντιμετωπίζετε με το iPhone XS Max σας! Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε πρόβλημα με βρεγμένη συσκευή επισκεφτείτε ένα από τα εργαστήρια ired και ένας από τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας θα αφαιρέσει όλα τα υγρά από την συσκευή σας μέσω της ειδικής μπανιέρας υπερήχων. 

Κόστος επισκευής 

Σε κάθε περίπτωση που η συσκευή σας έρθει σε επαφή με υγρό θα πρέπει να απευθυνθείτε άμεσα σε ένα κατάστημα διότι όσο το αφήνετε τόσο η βλάβη εξαπλώνεται. Το κόστος επισκευής στην περίπτωση της βρεγμένης συσκευής εξαρτάται αναλόγως απο την ζημιά που έχει προκληθεί και το πόσο σύντομα θα φτάσει στα χέρια μας. Αν ο χρόνος είναι σύντομος ίσως δεν χρειαστούν ανταλλακτικά. Το τελικό κόστος θα υπολογιστεί αφού έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος της συσκευής και έχει διαπιστωθεί το μέγεθος της βλάβης που προκλήθηκε. Αφού πρώτα λάβετε λεπτομερή ενημέρωση για την διαδικασία που απαιτείται ώστε να επισκευαστεί η βρεγμένη σας συσκευή, μόνο τότε προχωράμε στην επιδιόρθωση της.