Επισκευή Lightning Connector iPhone XS Max

Επισκευή Lightning Connector iPhone XS Max

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 59
  • Τιμή με ΦΠΑ 73.16
  • Χρόνος Επισκευής Ερώτηση
  • Εγγύηση επισκευής Ερώτηση

Εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με την φόρτιση της συσκευής σας ή με την αναπαραγωγή ήχου μέσω ακουστικών, ελάτε σε ένα από τα καταστήματα ired ή αποστείλετε την συσκευή σας εντελώς δωρεάν για άμεση επισκευή του lightning connector. 

Συμπτώματα βλάβης

Η θύρα Lightning χρησιμοποιείτε στο iPhone XS Max και ως θύρα φόρτισης αλλά και ως ακουστικών, μέσα σε κάποιο χρονικό διάστημα μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποια φθορά η κάποιο ατύχημα και να χρειάζεται επισκευή. Μερικά από τα συμπτώματα που μπορεί να αντιμετωπίζετε αν έχει υποστεί βλάβη η θύρα σύνδεσης lightning είναι:

  • Αδυναμία φόρτισης της συσκευής
  • Αδύνατη σύνδεση με τον υπολογιστή
  • Αδυναμία αναπαραγωγή ήχου από τα ακουστικά

Αν προκύψει ένα από τα παραπάνω προβλήματα μπορεί να αδυνατείτε να φορτίσετε την συσκευή σας και να δημιουργηθούν σοβαρά προβλήματα, όπως η πλήρης απενεργοποίηση της.

Αντιμετώπιση βλάβης

Σε περίπτωση βλάβης στην θύρα σύνδεσης Lightning iPhone XS Max, προτείνουμε την άμεση αντικατάσταση του ελαττωματικού εξαρτήματος με ένα νέο ανταλλακτικό. Όλα τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε είναι κορυφαίας ποιότητας και πλήρως αποδοτικά. Οι επισκευές μας γίνονται στις καλύτερες τιμές της αγοράς και καλύπτονται από εγγύηση καλής λειτουργίας. 

Σας περιμένουμε στα εργαστήρια ired για άμεση επισκευή του iPhone XS Max σας, το τεχνικό μας προσωπικό είναι σε θέση να ολοκληρώσει με επιτυχία και ασφάλεια οποιαδήποτε βλάβη αντιμετωπίζετε στην συσκευή σας.

Σε περίπτωση που δεν έχετε την δυνατότητα να επισκεφτείτε ένα κατάστημα, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω του Live Chat, για να μιλήσετε με έναν εκπρόσωπό μας και να σας λύσει οποιαδήποτε απορία και να σας καθοδηγήσει για την αποστολή της συσκευής σας εντελώς δωρεάν σε ένα κατάστημα μας.