Επισκευή κεραίας WiFi iPhone XR

Επισκευή κεραίας WiFi iPhone XR

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 50
  • Τιμή με ΦΠΑ 62
  • Χρόνος Επισκευής Ερώτηση
  • Εγγύηση επισκευής Ερώτηση

Ελάτε στο ired για άμεση και εγγυημένη επισκευή WiFi του iPhone XR, πάντα με κορυφαία ανταλλακτικά και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Συμπτώματα βλάβης

Σε περίπτωση βλάβης θα αντιμετωπίσετε τα ακόλουθα φαινόμενα:

  • Δεν μπορείτε να συνδεθείτε
  • Συνδέεστε και δεν έχετε δίκτυο
  • Δεν βρίσκετε ασύρματα δίκτυα

Εάν παρατηρήσετε τα αντίστοιχα φαινόμενα, είναι πιθανό να έχετε βλάβη στην κεραία WiFi της συσκευής σας και να χρειαστεί επισκευή του iPhone XR σας. Κάθε επισκευή του iPhone XR θεωρείτε πολύπλοκη και χρειάζεται έμπειρους τεχνικούς για να διορθωθεί εφόσον θα χρειαστεί να ανοιχτεί η συσκευή σας και να αντικατασταθεί η προβληματική κεραία με καινούργια. 

Αντιμετώπιση βλάβης κεραίας WiFI

Για να αντιμετωπίσετε την βλάβη της κεραίας WiFi με την βοήθεια ενός έμπειρου τεχνικού. Η ομάδα των τεχνικών μας είναι άρτια εκπαιδευμένη και έμπειρη στην επιδιόρθωση συσκευών Apple. 

Σας περιμένουμε στα ired

Τα καταστήματα ired, διαθέτουν υπερσύγχρονα εργαστήρια και μπορούν να στηρίξουν οποιαδήποτε επιδιόρθωση iPhone μπορεί να χρειάζεστε και όχι μόνο. Διαθέτουμε ειδικούς αντιστασιακούς πάγκους εργασίας, ωστε να διεκπεραιώνεται με ασφάλεια κάθε επισκευή και εξειδικευμένα εργαλεία ώστε να προσφέρουν την μέγιστη αποτελεσματικότητα σε κάθε επισκευή.

Ένας από τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας θα αναλάβει με επιμέλεια την επιδιόρθωση της συσκευής σας και θα διεξάγει έλεγχο 24 σημείων στην συσκευή σας ώστε να γίνει σωστή διάγνωση και αντιμετώπιση του προβλήματος. Στη συνέχεια θα ενημερωθείτε για το κόστος και την διάρκεια της επισκευής και αφού πάρουμε την έγκριση σας θα προχωρήσουμε στην επισκευή της κεραίας WiFi του iPhone XR.