Επισκευή ακουστικού iPhone XR

Επισκευή ακουστικού iPhone XR

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 67
  • Τιμή με ΦΠΑ 83.08
  • Χρόνος Επισκευής Ερώτηση
  • Εγγύηση επισκευής Ερώτηση

Μία από τις πιο σημαντικές βλάβες που μπορεί να προκύψει σε ένα iPhone XR είναι αυτή του ακουστικού. Σε αυτή την περίπτωση δεν θα μπορείτε να ακούσετε τον συνομιλητή σας παρα μόνο με τη χρήση ακουστικών ή ανοιχτής ακρόασης. 

Επισκεφτείτε άμεσα ένα εργαστήριο ired και θα επισκευάσουμε το iPhone XR σας άμεσα και αποτελεσματικά! Σε περίπτωση που δεν έχετε πρόσβαση σε ένα από τα καταστήματα μας μπορείτε να στείλετε εντελώς δωρεάν την συσκευή σας με courier από οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεστε. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε με έναν εκπρόσωπο μας τηλεφωνικά ή μέσω Live Chat, ώστε να εξυπηρετηθείτε άμεσα και να σας λύσει οποιαδήποτε τυχόν απορία έχετε. 

Τα ired προσφέρουν

  • Αφαίρεση του χαλασμένου σας ακουστικού με απόλυτη ασφάλεια
  • Πιστοποιημένοι τεχνικοί έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν σε κάθε σας πρόβλημα
  • Εξειδικευμένος έλεγχος 24 σημείων πριν και μετα την επισκευή της συσκευής σας
  • Άψογη εγκατάσταση/επισκευή
  • Εγγύηση καλής λειτουργίας

Συμπτώματα βλάβης

Συσκευές σαν το iPhone XR θεωρούνται από τις πιο ανθεκτικές. Ωστόσο, σε περίπτωση ατυχήματος κάποια από τα εσωτερικά του εξαρτήματα να είναι ευάλωτα και ενδέχεται να προκληθούν προβλήματα. Αν κατα λάθος έπεσε η συσκευή σας στο έδαφος, σε αιχμηρή επιφάνεια, σκληρή επιφάνεια κτλπ. ενδέχεται να προκληθεί βλάβη στο ακουστικό σας λόγο του κραδασμού. 

Πιο συγκεκριμένα τα συμπτώματα που πρέπει να προσέξετε είναι τα εξής:

Χαμηλή ένταση του συνομιλητή κατα τη διάρκεια κλήσης

Διακεκομμένη μετάδοση ήχου

Θόρυβος στο ακουστικό κατά τη διάρκεια μιας κλήσης

Καμία αναπαραγωγή ήχου στο ακουστικό

Αν εντοπίσετε κάποιο από τα παραπάνω τότε χρειάζεστε άμεσα επισκευή ακουστικού.

Αντιμετώπιση βλάβης

Συσκευές σαν το iPhone XR θεωρούνται από τις πιο ανθεκτικές. Ωστόσο, σε κάποια άτυχη στιγμή, μπορεί να χαλάσει το ακουστικό σας. Ελάτε σε ένα κατάστημα ired και θα αντικαταστήσουμε το χαλασμένο σας ακουστικό με ένα νέο. Τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε είναι όλα κορυφαίας ποιότητας και συνοδεύονται από εγγύηση καλής λειτουργίας. Οι τεχνικοί μας στα ired είναι όλοι πλήρως καταρτισμένοι και διαθέτουν την τεχνογνωσία και την εμπειρία ώστε να επιδιορθώσουν την συσκευή σας σωστά και άμεσα.