Επισκευή βρεγμένου iPhone X

Επισκευή βρεγμένου iPhone X

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 70
  • Τιμή με ΦΠΑ 86.8
  • Χρόνος Επισκευής Ερώτηση
  • Εγγύηση επισκευής Ερώτηση

Στα ired αναλαμβάνουμε την επισκευή βρεγμένου iPhone X. Αν και η συσκευή είναι αδιάβροχη με το πιστοποιητικό IP67, υπάρχουν περιπτώσεις όπου η επαφή της συσκευής με το υγρό στοιχείο, μπορεί να προκαλέσει προβλήματα Εμείς θα σας εξηγήσουμε το τι πρέπει να κάνετε για να αποφύγετε την επιδείνωση της κατάστασης μετά την επαφή της συσκευής με κάποιο υγρό.

Οδηγίες άμεσης αντίδρασης

Μόλις διαπιστώσετε πως το iPhone X έχει έρθει σε επαφή με κάποιο υγρό, ακολουθείστε τις παρακάτω οδηγίες άμεσα:

  • Απενεργοποιήστε αμέσως τη συσκευή για να μην προχωρήσει η διάβρωση στο εσωτερικό της.
  • Σκουπίστε τη συσκευή με απορροφητικό χαρτί.
  • Τοποθετήστε τη συσκευή σας με φορά προς τα κάτω από την πλευρά η οποία ήρθε πρώτη σε επαφή με το νερό.
  • Μη χρησιμοποιήσετε πηγές θερμότητας (πιστολάκι, θερμάστρες, κλπ) γιατί θα προκαλέσετε υπερθέρμανση της συσκευής.
  • Επισκεφθείτε άμεσα ένα επισκευαστικό κέντρο ired για καθαρισμό της συσκευής.

Η οξείδωση

Μόλις το νερό εισχωρήσει στο εσωτερικό της συσκευής, έχουμε το φαινόμενο της οξείδωσης κατά την οποία διαβρώνονται όλα τα μεταλλικά μέρη της συσκευής. Αν η οξείδωση προχωρήσει αρκετά, μπορεί να προκαλέσει ζημιά σε καίρια σημεία της συσκευής σας. 

Αντιμετώπιση της βλάβης

Τα καταστήματα ired διαθέτουν τον κατάλληλο εξοπλισμό για την αποτελεσματική επισκευή βρεγμένου iPhone X. Η μπανιέρα υπερήχων υπόσχεται άμεσα αποτελέσματα στην αφαίρεση των υγρών από το iPhone X.

Εσείς απλά θα πρέπει να μας φέρετε τη συσκευή σας ή να μας τη στείλετε εντελώς δωρεάν. Οι τεχνικοί μας αφού την εξετάσουν αναλυτικά σε 24 διαφορετικά σημεία, θα εκτιμήσουν τη ζημιά που έχει προκληθεί και θα σας ενημερώσουν για το συνολικό κόστος και χρόνο της επισκευής, ανάλογα με τα ανταλλακτικά που θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν.

Θα πρέπει να σας ενημερώσουμε πως η αποτελεσματικότητα καθώς και το κόστος της επισκευής εξαρτάται και από εσάς διότι αν αντιδράσετε έγκαιρα θα μας δώσετε το περιθώριο να περιορίσουμε την εξάπλωση της φθοράς που μπορεί να προκληθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επισκευή βρεγμένου iPhone X, μπορείτε να μας καλέσετε, να επισκεφθείτε την ηλεκτρονική μας ιστοσελίδα ή να μας στείλετε ένα μήνυμα στο Live Chat.