Επισκευή μηχανισμού δόνησης iPhone X

Επισκευή μηχανισμού δόνησης iPhone X

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 55
  • Τιμή με ΦΠΑ 68.2
  • Χρόνος Επισκευής 30 λεπτά
  • Εγγύηση επισκευής Lifetime εγγύηση

Aποτελεσματική και οικονομική επισκευή μηχανισμού δόνησης iPhone X από την ομάδα των έμπειρων τεχνικών μας. Ελάτε στο πλησιέστερο κατάστημα ired!

Η λειτουργία δόνησης της συσκευής σας είναι μία από τις πιο χρήσιμες σε περιπτώσεις όπου δεν επιτρέπεται οποιοσδήποτε θόρυβος. Η δόνηση της συσκευής σας ειδοποιεί άμεσα για κλήσεις, μηνύματα και εισερχόμενη ηλεκτρονική αλληλογραφία.

Ειδικά στην περίπτωση του iPhone δεν πρόκειται για έναν απλό μηχανισμό δόνησης αλλά για το Taptic Engine της Apple. Πρόκειται για έναν εξελιγμένο μηχανισμό ανάδρασης, που βελτιώνει σημαντικά την εμπειρία χρήσης της συσκευής.

Εάν αυτός ο μηχανισμός χαλάσει όχι μόνο θα χάσετε πολλές ειδοποιήσεις όταν η συσκευή σας θα είναι αθόρυβη αλλά θα υπονομευτεί σημαντικά η εμπειρία χρήσης του iPhone X.

Το ired μπορεί να σας προσφέρει λύση άμεσα και οικονομικά με επισκευή μηχανισμού δόνησης iPhone X. Δεν έχετε παρά να βρεθείτε άμεσα στο πλησιέστερο κατάστημα ired για να σας βοηθήσουμε.

Συμπτώματα βλάβης μηχανισμού δόνησης:

  • Η ανάδραση της συσκευής είναι ελάχιστη
  • Μερικές φορές η δόνηση λειτουργεί άλλες όχι
  • Η δόνηση σταμάτησε να λειτουργεί

Αντιμετώπιση βλάβης με επισκευή μηχανισμού δόνησης iPhone X

Ελάτε άμεσα σε ένα εργαστήριο ired κοντά σας. Η ομάδα των έμπειρων τεχνικών μας είναι στην διάθεση σας για να σας προσφέρει υψηλής ποιότητας τεχνική υποστήριξη σε κάθε πρόβλημα της συσκευής σας.

Το ired είναι το πιο αξιόπιστο εργαστήριο επισκευής ηλεκτρονικών συσκευών στην Ελλάδα. Είμαστε εξειδικευμένοι στα προϊόντα της Apple και φροντίζουμε να προσφέρουμε πάντα κορυφαίας ποιότητας εξυπηρέτηση.

Φροντίζουμε την συνεχή εκπαίδευση μας σε νέες συσκευές και νέες τεχνολογίες καθώς αυτές κυκλοφορούν κάθε μήνα. Στόχος μας να συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στο υψηλότερο επίπεδο τεχνογνωσίας.

Πέραν από τις τεχνικές γνώσεις φροντίζουμε να έχουμε σύγχρονο εξοπλισμό καθώς αυτός μπορεί να υποστηρίξει νέες τεχνογνωσίες και πολλές φορές να αυξήσει σημαντικά την επιτυχία ακόμη και των πιο δύσκολων επισκευών.

Για επιτυχημένη επισκευή μηχανισμού δόνησης iPhone X ελάτε άμεσα στο πλησιέστερο ired. Εάν βρίσκεστε μακριά, σας προσφέρουμε δωρεάν μεταφορικά με κούριερ. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.