Επισκευή SIM card reader iPhone X

Επισκευή SIM card reader iPhone X

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 79
  • Τιμή με ΦΠΑ 97.96
  • Χρόνος Επισκευής 1 ημέρα
  • Εγγύηση επισκευής Lifetime εγγύηση

Αν το iPhone X δεν αναγνωρίζει την κάρτα SIM, επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα ired για άμεση και οικονομική επισκευή Sim Card Reader iPhone X.

Ο αναγνώστης της κάρτας SIM διαθέτει κάποιες επαφές ώστε να αναγνωρίζει την κάρτα SIM που τοποθετούμε εντός της συσκευής. Στην περίπτωση που αυτές οι επαφές υποστούν την οποιαδήποτε φθορά, είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσετε διάφορα προβλήματα κατά τη χρήση της συσκευής σας.

Ενδείξεις βλάβης

Εάν το Sim Card Reader δε λειτουργεί σωστά, υπάρχουν ορισμένες ενδείξεις που το δηλώνουν, τις οποίες θα φροντίσουμε να σας παρουσιάσουμε αμέσως. Αυτές οι ενδείξεις είναι:

  • Σφάλμα εντοπισμού δικτύου και εμφάνιση του μηνύματος “No SIM card”
  • Η σύνδεση σε κάποιο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας δεν είναι εφικτή
  • Αδυναμία πραγματοποίησης κλήσης ή αποστολής μηνύματος κειμένου

Οι ίδιες ενδείξεις μπορούν να δηλώνουν και ένα πρόβλημα στην κάρτα SIM. Δοκιμάστε μία νέα κάρτα SIM. Αν το πρόβλημα δε διορθωθεί, τότε χρειάζεστε μία επισκευή SIM Card Reader iPhone X.

Αντιμετώπιση του προβλήματος

Αφού βεβαιωθείτε πως δεν πρόκειται για κάποια βλάβη στην κάρτα SIM, θα πρέπει να επισκεφθείτε το συντομότερο ένα κατάστημα ired για να δει τη συσκευή κάποιος εξειδικευμένος τεχνικός αφού σε διαφορετική περίπτωση η πραγματοποίηση κλήσεων, θα είναι αδύνατη.

Αφού η συσκευή εξεταστεί αναλυτικά, μόλις σιγουρευτούμε πως όντως το πρόβλημα οφείλεται στο SIM Card Reader, θα σας ενημερώσουμε σχετικά με το κόστος και τον χρόνο που θα χρειαστούμε και μετά τη δική σας έγκριση, θα συνεχίσουμε με την επισκευή SIM Card Reader iPhone X.

Στα ired επιλέγουμε με μεγάλη προσοχή τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε, γι’ αυτό σας εγγυόμαστε την άριστη ποιότητα, δίνοντάς σας εγγύηση για πάντα.

Επισκεφθείτε μας

Ελάτε το συντομότερο από ένα κατάστημα ired. Αν δεν μπορείτε να μας φέρετε τη συσκευή σας, καλύπτουμε την δωρεάν αποστολή και παράδοσή της σε όλη την Ελλάδα μέσω της υπηρεσίας Courier. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας τηλεφωνήστε μας ή ρωτήστε μας μέσω του Live Chat. Ένας εκπρόσωπός μας, θα απαντήσει σε κάθε σας ερώτημα.