Αλλαγή πίσω όψης iPhone X

Αλλαγή πίσω όψης iPhone X

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 89
  • Τιμή με ΦΠΑ 110.36
  • Χρόνος Επισκευής 90 λεπτά
  • Εγγύηση επισκευής Lifetime εγγύηση

Συμπτώματα βλάβης

Η πίσω όψη του iPhone X είναι κατασκευασμένη από γυαλί οπότε μπορεί να σπάσει μετά από κάποια πτώση ή να φθαρεί και να υπάρχουν σημάδια και γρατζουνιές πάνω της.

Ο κύριος λόγος για την αλλαγή πίσω όψης iPhone X είναι αισθητικός, αλλά και πρακτικός καθώς η πίσω όψη θα έχει συμπτώματα όπως τα ακόλουθα:

  • Έντονη φθορά
  • Αποχρωματισμός
  • Ράγισμα
  • Σπάσιμο

Εάν το δικός σας iPhone X έχει συμπτώματα όπως τα παραπάνω, ελάτε σε ένα από τα καταστήματα μας για να σας προσφέρουμε ποιοτική αλλαγή πίσω όψης.

Αντιμετώπιση της βλάβης

Μία σπασμένη πίσω όψη iPhone X μπορεί να προκαλέσει τον τραυματισμό του χρήστη, αφού σε περίπτωση σπασίματος μικροσκοπικά κομμάτια γυαλιού μπορεί να αποκολληθούν από την συσκευή σας.

Για την αλλαγή πίσω όψης iPhone X, αρχικά θα πρέπει να αφαιρεθεί η πίσω όψη καθώς και τα τυχόν υπολείμματα, εάν αυτή έχει σπάσει. Στην θέση της θα τοποθετηθεί άψογα νέο ανταλλακτικό κορυφαίας ποιότητας και η εμφάνιση της συσκευής θα αποκατασταθεί απόλυτα.

Ελάτε στο κοντινότερο εργαστήριο ired

Επιλέξτε ένα από τα 13 καταστήματα ired για να μας φέρετε την συσκευή σας και να σας προσφέρουμε την αποτελεσματική αλλαγή πίσω όψης iPhone X. Η ομάδα των έμπειρων τεχνικών μας μπορεί να αναλάβει την εγγυημένη αλλαγή πίσω όψης iPhone X.

Διαθέτουμε τα απαραίτητα εργαλεία και την απαιτούμενη τεχνογνωσία για να ολοκληρώσουμε γρήγορα και επιτυχημένα ακόμη και τις πιο περίπλοκες εργασίες επισκευής iPhone, όπως είναι και η αλλαγή πίσω όψης iPhone X.

Είμαστε στην διάθεση σας για να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα. Εάν δεν έχετε την δυνατότητα να έρθετε σε ένα από τα καταστήματα μας, μπορείτε να μας στείλετε την συσκευή σας μέσω κούριερ χωρίς καμία επιβάρυνση και να σας επιστρέψουμε την συσκευή σας επισκευασμένη.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία σας σχετικά με την αλλαγή πίσω όψης iPhone X. Είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε και να σας απαντήσουμε με οποιονδήποτε τρόπο επικοινωνίας σας εξυπηρετεί, τηλεφωνικά, μέσω Livechat ή και από κοντά στα καταστήματα μας.