Επισκευή εμπρόσθιας κάμερας iPhone X

Επισκευή εμπρόσθιας κάμερας iPhone X

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 59
  • Τιμή με ΦΠΑ 73.16
  • Χρόνος Επισκευής 40 λεπτά
  • Εγγύηση επισκευής Lifetime εγγύηση

Αν η εμπρόσθια κάμερα στο iPhone X που έχετε στην κατοχή σας αντιμετωπίζει κάποια δυσλειτουργία, επισκεφθείτε ένα κατάστημα ired για άμεση επισκευή εμπρόσθιας κάμερας iPhone X.

Διαθέτουμε εξειδικευμένους τεχνικούς που θα φροντίσουν να αποκαταστήσουν τη βλάβη άμεσα.

Αν δε μπορείτε να έρθετε σε κάποιο από τα εργαστήριά μας, σας δίνουμε τη δυνατότητα της δωρεάν αποστολής και παράδοσης της συσκευής σας μέσω courier σε όλη την Ελλάδα.

Συμπτώματα βλάβης

Αδιαμφισβήτητα, το iPhone X έχει μία από τις καλύτερες εμπρόσθιες κάμερες στον τομέα των smartphones αυτή τη στιγμή και σίγουρα η οποιαδήποτε δυσλειτουργία, δεν είναι ότι πιο ευχάριστο μπορεί να συμβεί. Μία πτώση της συσκευής, θα μπορούσε να προκαλέσει τη μη ομαλή λειτουργία της κάμερας του iPhone X. Για να εξακριβώσετε πως η κάμερα δε λειτουργεί όπως πρέπει, θα πρέπει συνήθως να παρατηρήσετε κάποια από τα παρακάτω συμπτώματα:

  • Οι λήψεις είναι κακής ποιότητας
  • Η ενεργοποίηση της κάμερας, καθίσταται αδύνατη
  • Εμφάνιση μαύρης οθόνης μετά το άνοιγμα της εφαρμογής της κάμερας

Αν κάτι από τα παραπάνω γίνει αντιληπτό, σημαίνει πως η κάμερα δε λειτουργεί σωστά οπότε θα χρειαστείτε μία επισκευή εμπρόσθιας κάμερας iPhone X.

Αντιμετώπιση βλάβης

Όλα τα καταστήματα ired απαρτίζονται από έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνικούς οι οποίοι έχουν στο ενεργητικό τους χιλιάδες επιτυχημένες επισκευές. Είναι έτοιμοι να δώσουν λύση σε σχεδόν οποιοδήποτε πρόβλημα.

Στα ired σας διαβεβαιώνουμε πως χρησιμοποιούμε ανταλλακτικά κορυφαίας ποιότητας κατά την επισκευή εμπρόσθιας κάμερας iPhone X, δίνοντάς σας Lifetime εγγύηση. Το αρμόδιο τμήμα προμηθειών, φροντίζει να διατηρεί στο μέγιστο την άριστη ποιότητα των ανταλλακτικών που χρησιμοποιούμε, για την αντοχή τους στο χρόνο και την αξιοπιστία τους.

Η διαδικασία της επισκευής

Αφού η συσκευή φτάσει στα χέρια μας, θα διεξάγουμε έναν αναλυτικό τεχνικό έλεγχο για να εντοπίσουμε την πηγή του προβλήματος. Αν τελικά χρειαστεί μία επισκευή εμπρόσθιας κάμερας iPhone X, θα σας ενημερώσουμε σχετικά με το κόστος και το χρόνο που θα χρειαστούμε για την ολοκλήρωση της διαδικασίας. Μετά τη δική σας έγκριση, θα προχωρήσουμε στα επόμενα βήματα.

Προσοχή! Η λειτουργία του IR Facial recognition βασίζεται στην λειτουργία της εμπρόσθιας κάμερας. Εάν αυτή αντικατασταθεί όμως δεν μπορεί να γίνει ζευγοποίηση με το καινούργιο ανταλλακτικό. Οπότε η λειτουργία του IR Facial recognition χάνεται και δεν επανέρχεται σε περίπτωση βλάβης, ακόμα και μετά την επισκευή εμπρόσθιας κάμερας iPhone X.

Επισκεφθείτε ένα κατάστημα ired

Επισκεφθείτε ένα από τα υπερσύγχρονα καταστήματα ired και επωφεληθείτε των προνομιακών μας τιμών στην επισκευή εμπρόσθιας κάμερας iPhone X.

Είμαστε στη διάθεσή σας τηλεφωνικά ή μέσω Live Chat. Ένας εκπρόσωπός μας θα φροντίσει να σας εξυπηρετήσει άμεσα σε οποιοδήποτε ερώτημα και αν έχετε, σχετικά με τη διαδικασία επισκευής της συσκευής σας.