Επισκευή Ασύρματης Φόρτισης iPhone 8

Επισκευή Ασύρματης Φόρτισης iPhone 8

Χαρακτηριστικά επισκευής

Χάλασε το Wireless charging και σας είναι πλέον απαραίτητο το καλώδιο; Ελάτε στο ired για εγγυημένη επισκευή ασύρματης φόρτισης iPhone 8!

Η νέα εμφάνιση με την γυάλινη πίσω όψη επιτρέπει την ασύρματη φόρτιση του iPhone 8. Η νέα αυτή λειτουργία έχει γίνει πλέον απαραίτητη για τους περισσότερους χρήστες!

Η προβληματική λειτουργία της ασύρματης φόρτισης δύναται να πλήξει σημαντικά την άνεση της καθημερινής χρήσης του iPhone καθώς πλέον θα χρειαστεί να επιστρέψετε στην χρήση καλωδίου για την φόρτιση της συσκευής σας.

Συγκεκριμένα τα συμπτώματα που θα παρατηρήσετε είναι τα ακόλουθα:

  • Καθυστέρηση στην φόρτιση του iPhone
  • Διακεκομμένη ασύρματη φόρτιση
  • Η ασύρματη φόρτιση έπαψε να λειτουργεί

Εάν παρατηρήσετε κάποια από τα άνωθεν συμπτώματα πιθανώς να χρειαστείτε επισκευή ασύρματης φόρτισης iPhone 8.

Αντιμετώπιση της βλάβης ασύρματης φόρτισης iPhone 8

Σας περιμένουμε σε ένα από τα καταστήματα ired για να ελέγξουμε την συσκευή σας. Εάν διαπιστωθεί και επιβεβαιωθεί ότι έχει βλάβη ο μηχανισμός της ασύρματης φόρτισης μπορούμε να σας προσφέρουμε λύση με την επισκευή ασύρματης φόρτισης iPhone 8.

Η διάρκεια της επισκευής είναι συνήθως περισσότερο από μία εργάσιμη ημέρα καθώς θα πρέπει να απομακρυνθούν όλα τα εξαρτήματα της συσκευής για να υπάρξει πρόσβαση στον μηχανισμό ασύρματης φόρτισης ο οποίος βρίσκεται ακριβώς κάτω από την γυάλινη πίσω όψη.

Εγγυημένη επισκευή ασύρματης φόρτισης iPhone 8

Είμαστε στην διάθεση σας για να σας προσφέρουμε τις πιο αξιόπιστες υπηρεσίες επισκευής στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα σας προσφέρουμε:

  • Εξυπηρέτηση από έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνικούς
  • Έλεγχος της συσκευής σε 24 σημεία πριν και μετά την επισκευή
  • Εγγυημένη επισκευή ασύρματης φόρτισης iPhone 8

Επισκεφτείτε άμεσα ένα από τα καταστήματα μας. Ακόμη και εάν δεν έχετε την δυνατότητα να μας επισκεφτείτε μην ανησυχείτε, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Στείλτε μας την συσκευή σας δωρεάν από όλη την Ελλάδα μέσω της εταιρίας κούριερ με την οποία συνεργαζόμαστε.

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με την επισκευή ασύρματης φόρτισης iPhone 8 καλέστε μας άμεσα ή στείλτε μας μήνυμα στο Live Chat.