Επισκευή μητρικής πλακέτας iPhone 11 Pro Max

Επισκευή μητρικής πλακέτας iPhone 11 Pro Max

Χαρακτηριστικά επισκευής

Η επισκευή μητρικής πλακέτας iPhone 11 Pro Max θεωρείται από τις πιο περίπλοκες επισκευές και αναλόγως το πρόβλημα είναι μια διαδικασία όπου μπορεί να απαιτεί μεγάλο χρονικό διάστημα (3 ημέρες και άνω).

Συμπτώματα βλάβης

Η μητρική πλακέτα (ή logicboard όπως συνηθίζεται να λέγεται στα σύγχρονα smartphones) είναι η "μητέρα" όλων των ηλεκτρονικών εξαρτημάτων της συσκευής σας αφού πάνω σε αυτή συνδέονται όλα τα εξαρτήματα ενός iPhone 11 Pro Max. Θα μπορούσαμε να την παρουσιάσουμε ώς την ραχοκοκαλιά του "σώματος" ενός iPhone. Επάνω στη μητρική βρίσκεται τόσο ο επεξεργαστής (εγκέφαλος) όσο και αρκετά άλλα ολοκληρωμένα συστήματα (microchips) όπως η κεντρική μνήμη, κ.α. Μια οποιαδήποτε βλάβη στην μητρική πλακέτα είτε πάνω σε κάποιο ολοκληρωμένο είτε πάνω στο κύκλωμα διασυνδέσεων (circuit) θα μπορούσε να προκαλέσει άνετα δυσλειτουργία σε ολόκληρη τη συσκευή.

Τα συμπτώματα είναι πάρα πολλά αλλά αυτά που συναντάμε ως τεχνικοί συνήθως είναι:

 • Αδυναμία εμφάνισης πληροφοριών στην οθόνη.
 • Η οθόνη δεν εμφανίζει πληροφορίες ακόμα και μετά από αντικατάσταση της (επισκευή - αλλαγή).
 • Η συσκευή δεν ανταποκρίνεται και δεν ενεργοποιείται καθόλου.
 • Η συσκευή δεν φορτίζει.
 • Το σήμα GSM είναι αρκετά χαμηλό.
 • Αδυναμία σύνδεσης σε ασύρματα δίκτυα WiFi η 4G.
 • Τα περιφερειακά πλήκτρα (Home, silent, mute, volume button) δε λειτουργούν,
 • Το μικρόφωνο ή η κάμερα δεν λειτουργούν ακόμη και μετά από αντικατάσταση τους (επισκευή - αλλαγή).

Αν παρατηρήσετε κάποιο σύμπτωμα από τα παραπάνω είναι πιθανόν να λυθεί το πρόβλημα με μια απλή επισκευή (π.χ. αντικατάσταση κάμερας, οθόνης, κλπ) είναι όμως πιθανόν να οφείλεται και σε κάποια δυσλειτουργία της μητρικής πλακέτας. Ό,τι από τα παραπάνω προκύψει, απαιτείται έλεγχος από εξειδικευμένο τεχνικό όπου με τον απαραίτητο εξοπλισμό θα μπορεί να διαγνώσει και να προβεί σε επισκευή μητρικής πλακέτας iPhone 11 Pro Max. Επισκεφθείτε ένα κατάστημα ired σήμερα και αφού κάνουμε τα απαραίτητα διαγνωστικά tests θα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε την πηγή του προβλήματος αλλά και το κόστος επισκευής. Σε κάθε περίπτωση δεν προχωράμε σε επισκευή αν εσείς δε μας το ζητήσετε.

Αντιμετώπιση βλάβης

Μια βλάβη στην μητρική πλακέτα του iPhone 11 Pro Max είναι αρκετά σοβαρή και για πολλούς θεωρείται ανεπανόρθωτη. Αυτή η διατύπωση είναι λάθος. Απαιτείται όμως ο σωστός εξοπλισμός όπου πολλά επισκευαστικά κέντρα δε διαθέτουν. Στα ired έχουμε επενδύσει στο τμήμα αντιμετώπισης πολύπλοκων προβλημάτων όπως είναι μια επισκευή μητρικής iPhone 11 Pro Max, από τα πρώτα κιόλας χρόνια κυκλοφορίας γενικότερα του iPhone. Μπορείτε να εμπιστευτείτε τη συσκευή σας στα εργαστήρια μας. Απο την πλευρά μας σας διαβεβαιώνουμε ότι έχοντας τον κατάλληλο εξοπλισμό αλλά και το τεχνικό προσωπικό (διπλωματούχους ηλεκτρονικούς) θα κάνουμε το παν για να επαναφέρουμε τη συσκευή σας στην αρχική της κατάσταση και οι πιθανότητες επισκευής μητρικής iPhone 11 Pro Max θα είναι υπέρ σας.

Η τεχνική μας ομάδα έχει τεράστια και πολυετή εμπειρία με εγγυημένα αποτελέσματα στο ενεργητικό της. Σας προσφέρουμε:

 • Άμεση τεχνική υποστήριξη από διπλωματούχους ηλεκτρονικούς
 • Διαγνωστικός έλεγχος λειτουργιών σε 24 σημεία, πριν και μετά την επέμβαση μας
 • Ασφαλής αφαίρεση των ελαττωματικών ολοκληρωμένων (chips)
 • Άψογη εγκατάσταση νέων ολοκληρωμένων συστημάτων για μητρική σε iPhone 11 Pro Max
 • Εγγύηση καλής λειτουργίας

Eπισκευή μητρικής πλακέτας iPhone 11 Pro Max

Αμέσως μόλις παραλάβουμε την συσκευή σας διεξάγουμε έναν απαραίτητο διαγνωστικό έλεγχο και στη συνέχεια σας ενημερώνουμε για το αποτέλεσμα. Ο έλεγχος θα μας υποδείξει την ακριβή πηγή του προβλήματος. Αμέσως μετά σας ενημερώνουμε για το ποιά εξαρτήματα χρήζουν άμεσης αντικατάστασης, ποιό θα είναι το κόστος επισκευής αλλά και τον εκτιμώμενο χρόνο που θα χρειαστούμε για την επισκευή.

Ανάλογα με την απόφαση που θα πάρετε, θα συνεχίσουμε τη διαδικασία και θα προβούμε σε μεθοδική επισκευή μητρικής iPhone 11 Pro Max.

Τέλος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε οτι στην περίπτωση που υπάρχει δυσκολία στη μετακίνηση σας μπορείτε να μας στείλετε τη συσκευή σας μέσω courier. Ανατρέξτε στο μενού "Αποστολή", ακολουθήστε τα βήματα και αναλαμβάνουμε εμείς τα υπόλοιπα εντελώς δωρεάν χωρίς καμία επιβάρυνση μεταφορικών!