Επισκευή iPad Pro 9.7 2016

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
Εμφάνιση περισσότερων...

Το iPad Pro 9,7’’ αποτελεί μία από τις εμβληματικότερες συσκευές της Apple αφού αποτελεί τον διάδοχο του iPad Air 2. Εντυπωσιάζει λόγω της στιβαρής και ποιοτικής κατασκευής του, της ολοζώντανης οθόνης των 9,7’’ καθώς και του εκπληκτικού Α9Χ o οποίος δεν δείχνει να δυσκολεύεται σε τίποτα.

Η πιθανότητα όμως κάποιας ενδεχόμενης δυσλειτουργίας δεν παύει να υφίσταται. Εσείς όμως δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα αφού στα ired θα βρείτε την καλύτερη ομάδα τεχνικών για το πρόβλημά σας.

Επισκευή iPad Pro 9,7’’

Η ομάδα του ired εξειδικεύεται στις συσκευές Apple και αυτός είναι ο βασικός λόγος που μπορεί να σας εγγυηθεί την ολοκλήρωση οποιασδήποτε επισκευής σε συνδυασμό με το καλύτερο αποτέλεσμα.

Μερικές από τις βλάβες στις οποίες προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας είναι οι εξής:

  • Αντικατάσταση οθόνης Retina
  • Επισκευή μητρικής πλακέτας
  • Απαλλαγή του iPad από την υγρασία
  • Αλλαγή μπαταρίας
  • Αντικατάσταση Dock Connector

Ειδικοί χώροι επισκευών για τους καλύτερους τεχνικούς

Οι τεχνικοί μας έχουν στην διάθεσή τους ειδικά διαμορφωμένους χώρους, πλήρως εξοπλισμένους ώστε να αποπερατώσουν ακόμα και το χειρότερο δυνατό σενάριο. Φυσικά και εμείς από την πλευρά μας φροντίζουμε να συνδυάζουμε τους πιο εξελιγμένους χώρους με τους κατάλληλους ανθρώπους για την παροχή μέγιστης ποιότητας στην επισκευή iPad Pro 9,7’’.

Σας περιμένουμε

Ελάτε σε ένα κατάστημα ired εάν το iPad Pro 9,7’’ αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα. Η εξειδικευμένη τεχνική μας ομάδα θα αναλάβει να εξετάσει το iPad σας και να σας πληροφορήσει σχετικά με τα απόμενα βήματα.

Εξερευνήστε τις προνομιακές μας τιμές και επωφεληθείτε από τις κορυφαίες υπηρεσίες που σας προσφέρουμε σχετικά με την επισκευή iPad Pro 9,7’’.