Επισκευή iPad Pro 12.9 2015

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
Εμφάνιση περισσότερων...

Το 2015 η Apple καινοτόμησε για μία ακόμη φορά κυκλοφορώντας το iPad Pro. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό προϊόν το οποίο κάνει την διαφορά λόγω της μεγάλης του οθόνης, τάξεως 12,9’’, του επεξεργαστή Α9Χ και φυσικά των 4 GB RAM. Τα παραπάνω χαρακτηριστικά δεν το αφήνουν να δυσκολευτεί σε τίποτα από ότι του ζητηθεί.

Η συνεχής χρήση όμως θα μπορούσε κάποια στιγμή να φέρει κάποιες φθορές (π.χ. μία πτώση κ.α.).

Επισκευή iPad Pro 12,9’’

Ένας κάτοχος ενός iPad Pro δεν θα πρέπει να ανησυχεί στην περίπτωση που αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα. Η ired είναι πάντα στο πλευρό σας προσφέροντας ευκολίες όπως δωρεάν μεταφορικά από όλη την Ελλάδα μέσω courier για την επισκευή iPad Pro 12,9’’.

Ένα άλλο βασικό μας χαρακτηριστικό είναι πως εξειδικευόμαστε σε συσκευές της Apple, κάτι που μας κάνει να νιώθουμε σίγουροι για αυτά που σας παρέχουμε. Μερικές από τις υπηρεσίες που προσφέρουμε, αναφέρονται ενδεικτικά :

  • Eπισκευή οθόνης Retina
  • Αλλαγή μπαταρίας
  • Αντικατάσταση θύρας Dock Connector
  • Επισκευή βρεγμένου iPad Pro 12,9’’
  • Επισκευή μητρικής πλακέτας
  • Έλεγχο λειτουργίας 24 σημείων

Εξειδικευμένοι τεχνικοί και ειδικά εργαστήρια επισκευών

Ερχόμενοι σε ένα κατάστημα θα διαπιστώσετε πως χωρίζεται σε δύο μέρη. Το πρώτο κομμάτι είναι ο βασικός χώρος υποδοχής και το δεύτερο κομμάτι είναι το επισκευαστικό εργαστήριο το οποίο διαθέτει όλα τα απαραίτητα εργαλεία ώστε να αντιμετωπίσει την οποιαδήποτε δυσμενή κατάσταση στο iPad Pro 12,9’’.

Η τεχνική ομάδα είναι έτοιμη να σας ακούσει και να δώσει άμεση λύση στο πρόβλημά σας κάνοντας επισκευή iPad Pro 12,9’’ αφού η πολυετής εμπειρία στον χώρο επισκευών Apple συσκευών της δίνει αυτήν την δυνατότητα.

Επισκεφθείτε μας

Οι έμπειροι τεχνικοί μας θα αναλάβουν να εξετάσουν το iPad Pro 12,9’’ και άμεσα θα έχετε εικόνα για το τι ακριβώς συμβαίνει. Αμέσως μετά το προσωπικό του καταστήματος θα σας ενημερώσει σχετικά με το κόστος και τον απαιτούμενο χρόνο επισκευή iPad Pro 12,9’’.

Ελάτε το συντομότερο σε ένα κατάστημα ώστε κάθε πρόβλημα στο iPad Pro 12,9’’ να αποτελέσει παρελθόν.