Επισκευή βρεγμένου iPad Pro 10.5

Επισκευή βρεγμένου iPad Pro 10.5

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 70
  • Τιμή με ΦΠΑ 86.8
  • Χρόνος Επισκευής Ερώτηση
  • Εγγύηση επισκευής Ερώτηση

Αποτελεσματική επισκευή βρεγμένου iPad Pro 10.5” από την ομάδα των εξειδικευμένων τεχνικών μας. Ελάτε άμεσα στο πλησιέστερο κατάστημα ired.

Το iPad Pro 10.5” είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά Tablets που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ. Η Apple με την κυκλοφορία του iPad Pro 10.5” έκανε επίδειξη ισχύς καθώς η συγκεκριμένη συσκευή είναι ασυναγώνιστη.

Βέβαια όπως οι περισσότερες ηλεκτρονικές συσκευές είναι ευάλωτη στην υγρασία. Εάν η συσκευή σας εκτεθεί σε αυτή θα χρειαστείτε επισκευή βρεγμένου iPad Pro 10.5”.

Για να αυξήσετε την αποτελεσματικότητα της επισκευής καλό θα ήταν να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

  • Άμεση απενεργοποίηση της συσκευής
  • Απομάκρυνση των υγρών με απορροφητικό χαρτί
  • Μην ζεσταίνετε την συσκευή για την “διάσωση” της*

*Υπάρχει κίνδυνος όχι μόνο να καούν κυριολεκτικά τα εξαρτήματα της συσκευής, αλλά τα υγρά θα μεταφερθούν πιο βαθιά μέσα στην συσκευή.

Στην συνέχεια ελάτε άμεσα στο πλησιέστερο εργαστήριο μας για να σας προσφέρουμε τις εγγυημένες υπηρεσίες μας.

Κίνδυνος οξείδωσης μητρικής πλακέτας βρεγμένου iPad Pro 10.5”

Η γρήγορη απομάκρυνση της υγρασίας είναι εξαιρετικά σημαντική καθώς μπορεί η συσκευή να λειτουργήσει κανονικά για ένα διάστημα χωρίς κάποιο σημαντικό σύμπτωμα. Το νερό όμως αντιδράει με τα μέταλλα και προκαλεί την οξείδωση τους.

Αυτό μπορεί να προκαλέσει σημαντικά προβλήματα λειτουργίας και να καταστήσει ακόμη και αδύνατη την λειτουργία του iPad Pro 10.5”.

Για να μην φτάσουμε σε αυτό το ακραίο σημείο είναι προτιμότερο η επισκευή βρεγμένου iPad Pro 10.5” να γίνεται το ταχύτερο δυνατό.

Όσο πιο γρήγορα επέμβουμε στην συσκευή για τον χημικό καθαρισμό της, τόσο λιγότερο χρόνο έχει η υγρασία για να προκαλέσει μόνιμη βλάβη.

Ελάτε άμεσα στο πλησιέστερο κατάστημα ired

Εάν δεν έχετε την δυνατότητα να έρθετε σε ένα από τα εργαστήρια μας, μην ανησυχείτε καθώς έχετε την δυνατότητα να λάβετε τις υπηρεσίες μας εξ αποστάσεως.

Στείλτε μας την συσκευής σας δωρεάν μέσω κούριερ από όλη την Ελλάδα για αποτελεσματική επισκευή βρεγμένου iPad pro 10.5”.