Επισκευή βρεγμένου iPad 2018

Επισκευή βρεγμένου iPad 2018

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 65
  • Τιμή με ΦΠΑ 80.6
  • Χρόνος Επισκευής Ερώτηση
  • Εγγύηση επισκευής Ερώτηση

Αποτελεσματική επισκευή βρεγμένου iPad 2018 μόνο στο ired. Βρείτε ένα κατάστημα κοντά σας για κορυφαίες επισκευές στις καλύτερες τιμές!

Η ομάδα μας απαρτίζεται από έμπειρους τεχνικούς, οι οποίοι έχουν εξειδικευτεί στην επισκευή των προϊόντων της Apple. Η επισκευή iPad είναι η εξειδίκευση μας και μπορούμε να προσφέρουμε  αποτελεσματικές λύσεις ακόμη και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις.

Εάν η συσκευή σας βραχεί ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες για να διασώσετε την συσκευή σας από εκτεταμένη βλάβη:

  • Άμεση απενεργοποίηση
  • Απομάκρυνση της υγρασίας
  • Αποθήκευση της συσκευής χωρίς άλλη ενέργεια
  • Αποφύγετε την χρήση οποιασδήποτε πηγής θερμότητας για την αφαίρεση της υγρασίας. Οι υψηλές θερμοκρασίες που απαιτούνται για την εξάτμιση της υγρασίας μπορεί να καταστρέψουν τα εξαρτήματα της συσκευής σας και η βλάβη να είναι ανεπανόρθωτη.
  • Ελάτε άμεσα στο πλησιέστερο εργαστήριο ired ή στείλτε μας την συσκευή σας μέσω κούριερ.

Οι μεταφορές από όλη την Ελλάδα είναι δωρεάν μέσω της εταιρίας κούριερ με την οποία συνεργαζόμαστε.

Χημικός καθαρισμός βρεγμένου iPad 2018

Η αφαίρεση της υγρασίας από το iPad πρέπει να γίνει ανοίγοντας της συσκευή. Τα εξαρτήματα της συσκευής πρέπει να απομακρυνθούν από την μητρική πλακέτα και η υγρασία να αφαιρεθεί με ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο, με χημικό καθαρισμό.

Μετά το πέρας του καθαρισμού θα μπορούμε να διαπιστώσουμε την έκταση της βλάβης. Στις περισσότερες περιπτώσεις η επισκευή βρεγμένου iPad 2018 επαναφέρει την πλήρη λειτουργικότητα της συσκευής.

Σε περίπτωση που δεν έχουν τηρηθεί οι άνωθεν οδηγίες ή εάν η έκθεση στην υγρασία ήταν εκτεταμένη, η συσκευή είναι πιθανό να χρειαστεί αντικατάσταση εξαρτημάτων ακόμη και επισκευή μητρικής πλακέτας.

Σας περιμένουμε στο πλησιέστερο κατάστημα μας για να ελέγχουμε την συσκευή σας και να την επαναφέρουμε στην αρχική της κατάσταση με επισκευή βρεγμένου iPad 2018.

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία για την επίπτωση της υγρασίας στην συσκευή σας δεν έχετε παρά να μας καλέστε μας για να σας δώσουμε απαντήσεις. Είμαστε στην διάθεση σας για να σας δώσουμε διευκρινίσεις σχετικά με την επισκευή βρεγμένου iPad 2018 στο τηλεφωνικό μας κέντρο, μέσω email ή στο Live Chat.