Επισκευή οθόνης LCD iPad 2018

Επισκευή οθόνης LCD iPad 2018

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 111
  • Τιμή με ΦΠΑ 137.64
  • Χρόνος Επισκευής 4 ώρες
  • Εγγύηση επισκευής Lifetime εγγύηση

Άμεση επισκευή οθόνης LCD iPad 2018 εγγυημένα και οικονομικά. Σας περιμένουμε στο πλησιέστερο κατάστημα ired για να σας προσφέρουμε λύσεις!

Το iPad 2018 έχει ακόμη πιο φωτεινή οθόνη, πρόκειται μια εξαιρετική συσκευή η οποία έχει ικανοποιήσει όλους τους χρήστες με την απόδοση της. Η οθόνη είναι ίσως το πιο βασικό εξάρτημα της συσκευής σας και η Apple το γνωρίζει καλά αυτό.

Για το iPad 2018 η Apple επέλεξε να μην ενώσει το LCD με την οθόνη αφής σε ένα ανταλλακτικό. Αυτό δεν αλλάζει τις πιθανότητες να πάθει βλάβη η οθόνη της συσκευής, αλλά μειώνει σημαντικά την πιθανότητα να χρειαστεί αλλαγή η οθόνη LCD, αφού στις περισσότερες περιπτώσεις η οθόνη Άδης θα απορροφάει την ενέργεια της πρόσκρουσης.

Συμπτώματα βλάβης οθόνης LCD iPad 2018

Εάν βρεθείτε στην δυσάρεστη θέση να χρειάζεται επισκευή η οθόνη LCD iPad 2018, ελάτε άμεσα στο ired, μην αφήνετε τίποτα στην τύχη! Ελάτε στους ειδικούς για να έχετε την εξυπηρέτηση που σας αξίζει. Τα συμπτώματα που μπορεί να παρατηρήσετε είναι συνήθως τα ακόλουθα:

  • Μαύρη ή λευκή οθόνη
  • Διαροή μελάνης
  • Καμένα εικονοστοιχεία
  • Διάφορα χρωματιστά σχήματα

Έστω και ένα από τα παραπάνω προβλήματα να εντοπίσετε στην οθόνη σας τότε είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χρειαστείτε επισκευή οθόνης LCD iPad 2018.

Εγγυημένη επισκευή οθόνης LCD iPad 2018

Η ομάδα των τεχνικών μας είναι στην διάθεση σας για να σας προσφέρει κορυφαίας ποιότητας υπηρεσίες. Ελάτε σε ένα ired κοντά σας για να αφαιρέσουμε με ασφάλεια την οθόνη αφής και να αποκτήσουμε πρόσβαση στην οθόνη LCD. Αυτή θα αφαιρεθεί και θα αντικατασταθεί από καινούργια οθόνη LCD κορυφαίας ποιότητας και με εγγύηση εφ’ όρου ζωής.

Βρείτε το πλησιέστερο κατάστημα ired και επισκεφτείτε μας για να σας βοηθήσουμε άμεσα. Ακόμη και εάν βρίσκεστε σε κάποιο ακριτικό μέρος της Ελλάδας, σας προσφέρουμε δωρεάν μεταφορικά με την καλύτερη εταιρία κούριερ στην Ελλάδα.

Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα για να σας δώσουμε απαντήσεις για κάθε σας απορία!