Επισκευή βρεγμένου Huawei P8 / P9 Lite 2017

Επισκευή βρεγμένου Huawei P8 / P9 Lite 2017

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 40
  • Τιμή με ΦΠΑ 49.6
  • Χρόνος Επισκευής 4 ημέρες
  • Εγγύηση επισκευής Ερώτηση

Αποτελεσματική επισκευή βρεγμένου Huawei P8 / P9 Lite 2017 από τους έμπειρους τεχνικούς του ired. Ελάτε σε ένα κατάστημα ired δίπλα σας!

Η υγρασία είναι ο χειρότερος εχθρός για την πολύτιμη συσκευή σας. Εάν βρεθείτε στην δυσάρεστη θέση εισχώρησης υγρασίας στο εσωτερικό της συσκευής σας θα χρειαστεί να αντιδράσετε άμεσα ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

  • Απενεργοποίηση της συσκευής
  • Φροντίστε να απενεργοποιήσετε άμεσα την συσκευή σας μόλις αντιληφθείτε ότι η υγρασία έχει εισχωρήσει στο εσωτερικό της. Εάν παραλείψετε αυτό το βήμα είναι πιθανό να δημιουργηθεί κάποιο βραχυκύκλωμα το οποίο μπορεί να καταστρέψει οποιοδήποτε από τα ηλεκτρικά κυκλώματα της συσκευής σας.
  • Απομάκρυνση της υγρασίας
  • Θα πρέπει να απομακρυνθεί άμεσα η υγρασία από το εξωτερικό της συσκευής καθώς η περαιτέρω εισχώρηση υγρών στο εσωτερικό της συσκευής θα μπορούσε να προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα. Ακόμη και κατά τη αποθήκευση της συσκευής τοποθετήστε την σε αντίθετη φορά από αυτή της εισχώρησης των υγρών καθώς δεν θέλουμε η υγρασία να προχωρήσει ακόμη πιο βαθεία στην συσκευή.
  • Αποφυγή λανθασμένων τακτικών απομάκρυνσης της υγρασίας

Είναι λογικό σε πολλές περιπτώσεις όπου θέλουμε να στεγνώσουμε μία επιφάνεια να χρησιμοποιούμε πηγές θερμότητας. Όμως το εσωτερικό της συσκευής είναι ένας εξαιρετικά μικρός εσωτερικός χώρος και η χρήση υψηλής θερμοκρασίας για την εξάτμιση των υγρών δεν είναι η ιδανική λύση.

Η θερμοκρασία στο εσωτερικό της συσκευής αυξάνεται συσσωρευτικά. Λόγω το ότι κανείς δεν έχει κατασκευάσει τα εσωτερικά στοιχεία της συσκευής για αντοχή σε τέτοιου είδους θερμοκρασίες είναι πολύ πιθανό να καταστραφούν στοιχεία υψηλής σημασίας. Η χειρότερη περίπτωση είναι η χρήση υψηλής θερμοκρασίας να προκαλέσει μόνιμη και μη αναστρέψιμη βλάβη, ενώ ένας απλός καθαρισμός με πιο συμβατικούς τρόπους να είχε αποκαταστήσει την αρχική βλάβη από την υγρασία.

Άμεση αντίδραση με επισκευή βρεγμένου Huawei P8 / P9 Lite 2017

Επισκεφτείτε άμεσα ένα από τα καταστήματα μας για να σας προσφέρουμε τις αποτελεσματικές μας υπηρεσίες. Η επισκευή βρεγμένου Huawei P8 / P9 Lite 2017 είναι μία απαιτητική εργασία και θα χρειαστείτε την εμπειρία και την εξειδίκευση μας.