Επισκευή θύρας USB Huawei P8 / P9 Lite 2017

Επισκευή θύρας USB Huawei P8 / P9 Lite 2017

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 30
  • Τιμή με ΦΠΑ 37.2
  • Χρόνος Επισκευής 1 ημέρα
  • Εγγύηση επισκευής 6 μήνες

Άμεση επισκευή θύρας USB Huawei P8 / P9 Lite 2017 από τους ειδικούς του ired. Ελάτε σε ένα από τα καταστήματά μας για εγγυημένες υπηρεσίες.

Η βλάβη της θύρας φόρτισης μπορεί να προκαλέσει σημαντικό πρόβλημα λειτουργικότητας καθώς εάν δεν μπορείτε να φορτίσετε την συσκευή σας, κάποια στιγμή η μπαταρία θα τελειώσει και αυτή θα απενεργοποιηθεί.

Σε περίπτωση βλάβης της θύρας φόρτισης θα αντιμετωπίσετε προβλήματα όπως τα παρακάτω:

  • Η φόρτιση γίνεται διακεκομμένα
  • Η φόρτιση είναι αργή
  • Η φόρτιση είναι αδύνατη
  • Η σύνδεση με υπολογιστή είναι αδύνατη

Εάν η συσκευή σας παρουσιάσει παρόμοια συμπτώματα με τα παραπάνω θα χρειαστεί να έρθετε σε ένα από τα καταστήματα μας για να σας προσφέρουμε εγγυημένη επισκευή θύρας USB Huawei P8 / P9 Lite 2017.

Άμεση επισκευή

Μόνο στο ired προσφέρουμε άμεση επισκευή θύρας USB Huawei P8 / P9 Lite 2017. Στις περισσότερες περιπτώσεις η εργασίες θα ολοκληρωθούν σε λίγες μόλις ώρες και θα παραλάβετε την συσκευή σας αυθημερόν.

Εξειδικευμένοι τεχνικοί

Η ομάδα των τεχνικών μας απαρτίζεται από αδειούχους ηλεκτρονικούς με πολυετή εμπειρία στον χώρο των επισκευών. Έχουμε επισκευάσει με επιτυχία εκατοντάδες χιλιάδες συσκευές και η επισκευή θύρας USB Huawei P8 / P9 Lite 2017 είναι μία από τις επισκευές ρουτίνας.

Σύγχρονα εργαστήρια

Τα εργαστήρια του ired είναι τα πιο σύγχρονα στην Ελλάδα. Προσφέρουμε τις πιο αξιόπιστες υπηρεσίες με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και εργαλεία κορυφαίας ποιότητας.

Δωρεάν αποστολή και παράδοση

Εάν δεν μπορείτε να έρθετε σε εμάς για να σας προσφέρουμε επισκευή θύρας USB Huawei P8 / P9 Lite 2017, μπορούμε να σας προσφέρουμε εναλλακτική λύση. Στείλτε μας την συσκευή σας δωρεάν χωρίς καμία επιπλέον χρέωση μέσω κούριερ, από όποιο μέρος της Ελλάδας και να βρίσκεστε.

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με την επισκευή θύρας USB Huawei P8 / P9 Lite 2017, καλέστε μας άμεσα. Είμαστε στην διάθεση σας για να σα δώσουμε απαντήσεις και να σας εξυπηρετήσουμε.