Επισκευή βρεγμένου Huawei P Smart

Επισκευή βρεγμένου Huawei P Smart

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 40
  • Τιμή με ΦΠΑ 49.6
  • Χρόνος Επισκευής 4 ημέρες
  • Εγγύηση επισκευής Ερώτηση

Εγγυημένη και αποτελεσματική επισκευή βρεγμένου Huawei P Smart από εξειδικευμένους τεχνικούς στα καταστήματα ired. Επισκεφθείτε μας το συντομότερο.

Η υγρασία είναι ένας ύπουλος εχθρός των ηλεκτρονικών συσκευών. Έτσι και στην περίπτωση του Huawei P Smart, θα πρέπει να αντιδράσετε άμεσα, για την αποφυγή πρόκλησης μόνιμων βλαβών.

Αν αντιληφθείτε πως το Huawei P Smart βράχηκε ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες άμεσης αντίδρασης:

  • Απενεργοποιήστε αμέσως τη συσκευή σας
  • Σκουπίστε τη συσκευή με απορροφητικό χαρτί
  • Τοποθετήστε τη συσκευή σε τέτοια θέση που να είναι η αντίθετη από αυτή που εισήλθε το νερό
  • Μη στεγνώσετε τη συσκευή με πηγές θερμότητας (π.χ. πιστολάκι μαλλιών) διότι μπορεί να προκληθεί υπερθέρμανση
  • Επισκεφθείτε ένα ired

Οι εξειδικευμένοι μας τεχνικοί θα φροντίσουν να σας προσφέρουν την πιο άμεση και αποτελεσματική επισκευή βρεγμένου Huawei P Smart.

Η απειλή της οξείδωσης

Μετά την εισχώρηση των υγρών στη συσκευή, υπάρχει ο κίνδυνος της οξείδωσης όλων των μεταλλικών μερών. Πρόκειται για μία χημική αντίδραση η οποία είναι ικανή να προκαλέσει καίριες φθορές στο εσωτερικό της συσκευής.

Για να αποφευχθεί η οξείδωση της συσκευής, θα πρέπει αυτή να φτάσει άμεσα στα χέρια μας για να γίνει χημικός καθαρισμός με τον ειδικό εξοπλισμό που διαθέτουμε στα εργαστήριά μας.

Οι έμπειροι τεχνικοί μας με τη χρήση της μπανιέρας υπερήχων, θα φροντίσουν να καθαρίσουν τη συσκευή ώστε αυτή να επιστρέψει στα χέρια σας και πάλι πλήρως λειτουργική. Ωστόσο, για την επιτυχημένη επισκευή βρεγμένου Huawei P Smart, είναι αναγκαία και η δική σας άμεση αντίδραση.

Να σημειώσουμε πως η δραστικότητα της οξείδωσης είναι τέτοια που μπορεί αν επηρεάσει ακόμα και τη μητρική πλακέτα της συσκευής. Στα ired όμως είμαστε σε θέση να επισκευάσουμε σχεδόν οποιαδήποτε βλάβη.

Σας περιμένουμε

Επισκεφθείτε ένα από τα εργαστήρια ired για την άμεση και αποτελεσματική επισκευή βρεγμένου Huawei P Smart. Αν αδυνατείτε να μας φέρετε τη συσκευή σας, μπορείτε να μας τη στείλετε εντελώς δωρεάν μέσω της υπηρεσίας courier.

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τη διαδικασία επισκευής βρεγμένης συσκευής, μπορείτε να μας καλέσετε ή να μας στείλετε μήνυμα στο Live Chat.