Επισκευή Huawei P Smart 2019

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
Εμφάνιση περισσότερων...

Άμεση επισκευή Huawei P Smart 2019

To Huawei P Smart 2019 είναι ένα smartphone τελευταίας τεχνολογίας το οποίο ξεχωρίζει από τον μοναδικό σχεδιασμό του την εκπληκτική 6,21 ιντσών οθόνη του και τον επεξεργαστή Kirin 710 ο οποίος προσφέρει υψηλή απόδοση σε κάθε εργασία που εκτελείται! Σε περίπτωση μιας απρόσμενης βλάβης ωστόσο επισκεφθείτε το κατάστημα ired που σας εξυπηρετεί και θα βρείτε την λύση που σας ταιριάζει για οποιοδήποτε πρόβλημα! 

Μερικές από τις πιο συνηθισμένες επισκευές Huawei P Smart 2019 που αναλαμβάνουμε είναι: 

  •  Αλλαγή οθόνης Huawei P Smart 2019
  • Επισκευή βρεγμένου Huawei P Smart 2019
  • Αλλαγή μπαταρίας Huawei P Smart 2019
  • Επισκευή θύρας φόρτισης Huawei P Smart 2019
  • Επισκευη ακουστικού

Ανταλλακτικά

Για να μπορούμε να εγγυηθούμε το καλύτερο αποτέλεσμα και την αντοχή της κάθε επισκευής, το τμήμα προμηθειών των ired φροντίζει ώστε να διαθέτει πάντα κορυφαίας ποιότητας ανταλλακτικά τα οποία συνοδεύονται από εγγύηση καλής λειτουργίας. 

Εξειδικευμένοι Τεχνικοί

Όλοι οι τεχνικοί των ired είναι πτυχιούχοι ηλεκτρονικοί οι οποίοι διαθέτουν εμπειρία χιλιάδων επιτυχημένων επισκευών smartphone και είναι σε θέση να αναλάβουν οποιαδήποτε βλάβη προκύψει στην αγαπημένη σας συσκευή και να εγγυηθούν για το καλύτερο αποτέλεσμα!

Σύγχρονα Εργαστήρια

Σε όλα τα καταστήματα ired διαθέτουμε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις επισκευών, πλήρως εξοπλισμένες, ώστε να μπορούμε να φιλοξενήσουμε την συσκευή σας με απόλυτη ασφάλεια και να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα στην επισκευή του Huawei P Smart 2019!