Επισκευή βρεγμένου Huawei P20

Επισκευή βρεγμένου Huawei P20

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 40
  • Τιμή με ΦΠΑ 49.6
  • Χρόνος Επισκευής 4 ημέρες
  • Εγγύηση επισκευής Ερώτηση

Εγγυημένη επισκευή βρεγμένου Huawei P20 από τα εξειδικευμένα εργαστήρια του ired. Ελάτε άμεσα στο πλησιέστερο κατάστημα ired

Εάν βραχεί η πολύτιμη συσκευή σας θα πρέπει να αντιδράσετε άμεσα για να αποφύγετε πιο εκτεταμένη βλάβη της συσκευή σας. Τα δύο πράγματα τα οποία θέλετε να αποφύγετε είναι η οξείδωση της μητρικής πλακέτας καθώς και η δημιουργία βραχυκυκλώματος.

Αρχικά θα πρέπει να απενεργοποιήσετε άμεσα την συσκευή σας. Με αυτό τον τρόπο θα αποφύγετε την δημιουργία βραχυκυκλώματος.

Σκουπίστε προσεκτικά και σχολαστικά τα υγρά που έχουν μείνει στο εξωτερικό της συσκευής. Με αυτό τον τρόπο θα αποφύγετε την περαιτέρω εισχώρηση υγρών στο εσωτερικό της συσκευής σας.

Αφήστε την συσκευή να στεγνώσει υπό φυσιολογικές συνθήκες. Αποφύγετε τις υψηλές θερμοκρασίες καθώς μπορεί να προκληθεί μόνιμη βλάβη στην συσκευή.

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας και φέρτε μας την συσκευή σας για να γίνει άμεσα καθαρισμός της συσκευής σας και να αυξηθεί το ποσοστό επιτυχίας της επισκευής βρεγμένου Huawei P20.

Εγγυημένη επισκευή βρεγμένου Huawei P20

Στα εξειδικευμένα εργαστήρια ired προσφέρουμε αξιόπιστες υπηρεσίες και έχουμε πολυετή εμπειρία στην επισκευή βρεγμένων συσκευών. Εάν η συσκευή σας έχει βραχεί μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Εάν ακολουθήσετε τα παραπάνω βήματα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η συσκευή σας να αποκατασταθεί πλήρως με την επισκευή βρεγμένου Huawei P20 και να αποφύγετε άλλους κινδύνους.

Κίνδυνος βραχυκυκλώματος

Η υγρασία δεν μπορεί να συνυπάρξει με τα ηλεκτρονικά κυκλώματα. Αυτό συμβαίνει επειδή το νερό είναι αγώγιμο. Εάν η υγρασία εισχωρήσει στο εσωτερικό της συσκευής σας και αυτή δεν απενεργοποιηθεί, είναι πολύ πιθανό να προκληθούν βραχυκυκλώματα. Ο καθαρισμός της συσκευής σε αυτή την περίπτωση δεν μπορεί να προσφέρει λύση καθώς απαιτείται επισκευή βρεγμένου Huawei P20.

Κίνδυνος οξείδωσης

Η υγρασία ως γνωστόν διαβρώνει τα μέταλλα. Η συσκευή σας έχει όπως όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές πολλά διαφορετικά μέταλλα στο εσωτερικό της. Εάν η υγρασία παραμείνει στο εσωτερικό της συσκευής και απλά αφεθεί εκεί για να στεγνώσει, ακόμη και εάν αποφευχθεί το βραχυκύκλωμα, σε βάθος χρόνου η οξείδωση μπορεί να προκαλέσει ανεπανόρθωτη βλάβη.

Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα για να σας προσφέρουμε λύση με άμεση επισκευή βρεγμένου Huawei P20.