Επισκευή οθόνης Huawei P20

Επισκευή οθόνης Huawei P20

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 69
  • Τιμή με ΦΠΑ 85.56
  • Χρόνος Επισκευής 2 ώρες
  • Εγγύηση επισκευής 1 έτος

Άμεση επισκευή οθόνης Huawei P20 μόνο στο ired. Εγγυημένα και αποτελεσματικά, αυθημερόν επισκευή οθόνης Huawei P20!

Η οθόνη του Huawei P20 είναι πολύτιμη για την χρήση της συσκευής σας. Σε περίπτωση βλάβης σίγουρα θα χρειαστεί να προχωρήσετε σε επισκευή οθόνης Huawei P20.

Συμπτώματα βλάβης οθόνης Huawei P20

Εάν η οθόνη σας δεχτεί πίεση ή χτύπημα μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα όπως τα ακόλουθα:

  • Σπάσιμο ή ράγισμα της οθόνης
  • Δυσλειτουργία της αφής
  • Σφάλματα στις απεικονίσεις
  • Μόνιμα σημάδια στην οθόνη LCD
  • Η οθόνη δεν ανάβει καθόλου

Για την πλήρη αποκατάσταση της βλάβης θα χρειαστεί να προχωρήσετε σε επισκευή οθόνης Huawei P20. Σίγουρα θα βρείτε ένα κατάστημα ired δίπλα σας. Είμαστε στην διάθεση σας για να σας προσφέρουμε εγγυημένο αποτέλεσμα.

Εγγυημένη επισκευή οθόνης Huawei P20

Ελάτε στο πλησιέστερο κατάστημα ired, θα ελέγξουμε την συσκευή σας και εάν είναι απαραίτητο μπορούμε να προχωρήσουμε άμεσα στην επισκευή οθόνης Huawei P20. Στις περισσότερες περιπτώσεις η επισκευή ολοκληρώνεται αυθημερόν σε λίγες μόλις ώρες.

Ομάδα έμπειρων τεχνικών

Οι τεχνικοί του ired είναι έμπειροι ηλεκτρονικοί με πολυετή εμπειρία στην επισκευή smartphones. Η επισκευή οθόνης Huawei P20 είναι μία εργασία ρουτίνας για εμάς καθώς κάθε τεχνικός μας έχει ολοκληρώσει χιλιάδες αλλαγές οθόνης με απόλυτη επιτυχία.

Εξειδικευμένα εργαστήρια

Σε όλα τα καταστήματα ired υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένα εργαστήρια για την ασφαλή και αποτελεσματική επισκευή της συσκευής σας. Διαθέτουμε υπερσύγχρονο εξοπλισμό και όλα τα απαραίτητα εξειδικευμένα εργαλεία για την εγγυημένη επισκευή οθόνης Huawei P20.

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα

Το ired σας προσφέρει δωρεάν μεταφορικά σε κάθε επισκευή οθόνης Huawei P20. Συνεργαζόμαστε με την πιο αξιόπιστη εταιρία ταχυμεταφορών στην Ελλάδα. Η μεταφορά της συσκευής σας θα είναι γρήγορη και ασφαλής. Θα παραλάβετε την συσκευή σας σε εξαιρετική κατάσταση, σαν καινούργια μετά από την επισκευή οθόνης Huawei P20.

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε άμεσα με ένα από τα καταστήματα μας για να διευκολύνουμε την εξυπηρέτηση σας και να απαντήσουμε σε όποια τυχούσα απορία έχετε σχετικά με την επισκευή οθόνης Huawei P20.